MENI

Crna svadba: Nova serija - psihološki triler o o kome svi bruje (VIDEO)

Psihološki triler "Crna svadba" ugledaće svetlost dana od 23. oktobra subotom i nedeljom na Superstar TV, a nedelju dana kasnije, 30. oktobra, na RTS, saopšteno je iz produkcije "Fajerflaj".

Foto: Promo

Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a u glavnim ulogama kao inspektore gledaćemo Nikolu Koja i Uliksa Fehmiua. Glumačku postavu čine i Jelena Đokić, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević.

"Ovo je jedan žanrovski iskorak, ovo je prvi put da serija u sebi ima kombinovan psihološki triler, kriminalističku dramu i na kraju krajeva horor. Sve je to izmešano, a opet ima i snažnu lokalnu notu. Izdvojio bi originalnost teme koja nikada kod nas nije obrađivana na ovakav način", istakao je Boban Jevtić, kreativni direktor produkcije "Fajerflaj".

Radnja serije "Crna svadba" smeštena je u malo mesto u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija.

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv.


Нема коментара:

Постави коментар