MENI

Ja imam talenat 4: Među kandidatima i Tuđmanov unuk

Popularni šou “Ja imam talenat” uveliko priprema novi, 4. ciklus, s mnogobrojnim iznenađenjima, koji će početi da se emituje u novembru na RTS 1. Prijave takmičara su počele, a od 25. do 30. avgusta biće održani kastinzi u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i prestonici. Snimanje audicija počeće prve nedelje septembra u Narodnom pozorištu u Beogradu.


Prema rečima producentkinje Sandrine Anđić, i ove godine se prijavilo na hiljade takmičara, naročito onih s neobičnim talentima, poput dresera životinja, ljudi koji se bave vizuelnim umetnostima - igrama oblika i senki...

- Drago nam je da interesovanje za šou svake godine raste. Nagrada od 100.000 evra može da vam promeni život i to je sigurno razlog tolikog broja prijavljenih - kaže Sandrina. - Za ovu sezonu “Talenta” insistirali smo na neobičnim zanimanjima i interesovanjima. I izuzetno smo zadovoljni odzivom. Dosad se prijavilo oko 300 učesnika sa nesvakidašnjim talentima.

Ipak, posebnu pažnju među hiljadama prijavljenih izazvao je Igor Tuđman, unuk bivšeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana.

- Tačno je da se Igor prijavio, da peva sa svojom devojkom. Nismo ga još čuli, tako da ne znamo da li će proći audiciju, ali verujemo da će gledaoci imati prilike da ga vide u emisiji - dodaje Anđićeva.

Prijave za takmičenje u 4. sezoni “Ja imam talenat” traje do 24. avgusta, kada kreće “Karavan” u potrazi za talentima po gradovima Srbije. Osim prijavljivanja slanjem poruka na SMS, producenti su angažovali i skauta, koji procenjuje da li ste za ovaj šou ili ne.

Odlaskom Aleksandra Milića Milija iz žirija “Talenta”, spekulisalo se o raznim osobama iz javnog života koje bi mogle da ga zamene.

Mina Lazarević i Ivan Tasovac nastavljaju da “presuđuju” takmičarima, a kao trećeg člana žirija, Sandrina Anđić najavljuje uspešnog glumca i producenta, koji se odlično razume u muziku.

Prema našim saznanjima, reč je o Gordanu Kičiću, koji nam je rekao da ne zna ništa o tome i kroz smeh dodao da se možda radi o nekom drugom Gordanu Kičiću.
(Novosti)

Нема коментара:

Постави коментар