MENI

UŽIVO: Olimpijske igre London 2012

Svakog olimpijskog dana, Eurosport direktnim prenosima prati sva takmičenja u Londonu, sa preko 14 sati dnevnog programa, a pripremljene su i specijalne emisije. Zahvaljujući vestima i fleksibilnim direktnim prenosima, gledaoci Eurosport će biti u prilici da vide sve ceremonije uručenja medalja.

Svakog dana, u pola sedam, dvočasovnom emisijom „Engleski doručak“, Eurosport uvodi gledaoce u novi olimpijski dan, pregledom održanih takmičenja, kao i najavom i analizom predstojećih. Sat vremena pre početka direktnog prenosa sa olimpijskih borilišta, Eurosport će prikazati najzanimljivije trenutke Olimpijskih igara. Takmičenja u Londonu počinju u pola 10, po centralnoevropskom vremenu, a Eurosport će biti fokusiran na atletiku, plivanje, veslanje, gimnastiku, kanu, biciklizam, dizanje tegova, rukomet i košarku, ali fleksibilnost direktnih prenosa omogućava praćenje i drugih borilišta.

London 2012  su 12. uzastopne Olimpijske igre koje Eurosport direktno prenosi, a stečena iskustva omogućavaju gledaocima jedinstven ugođaj praćenja svih takmičenja.

Pratite kanale EUROSPORT HD i EUROSPORT 2HD preko plejera Radijus Vektora ovde!

Нема коментара:

Постави коментар