MENI

Galaxy Note tablet velikog ekrana

Ako ste bili fan velikog Galaxy Note-a sa stajlusom, ali vam se uvek činilo da je 5.3 inča premalo za vaše potrebe, Samsung za vas ima dobre vesti: dugoočeekivani quad-core 10.1" Note biće u prodaji do kraja avgusta.
Samsung je ostao veran dizajnu Note-a 10.1. Novi model dolazi sa 1.4GHz quad-core procesorom, 2GB memorije i izgleda kao dosta dobar apgrejd u odnosu na prethodne modele. Tu su i Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i 3G...

Ako želite da koristite daljinski upravljač – tu je IR, kao i GPS i 5MP kamera sa zadnje strane i prednja 1.9MP kamera za video pozive. Povećanje veličine ekrana sigurno značajno pogoduje svim ljubiteljima stajlusa – iako ovo nije Retina ekran: rezolucija je 1280×800, što je jedna od mana ovog uređaja.

Samsungova S Pen optimizacija ovde je u punoj snazi, a u prvom planu je Adobe Photoshop Touch aplikacija. Čini se da je uređaj i namenjen prevashodno "kreativnim tipovima" i to onima koji su do sada koristili Wacom-ove tablete.

Tablet pokreće Android 4.0 Ice Cream Sandwich - još nema "Jelly Beana" - ali i to bi trebalo da se promeni do kraja meseca.

Нема коментара:

Постави коментар