MENI

Ljubavni horoskop za avgust

Zvezde i ljubav - korelacije u sledecih mesec dana * Za Bikove ovo neće biti lak period, jer ćete morati da se prilagođavate partnerovim potrebama, naročito ako se radi o Škorpiji ili Ovnu...

OVAN

Palada, asteroid mudrosti, ima veliki uticaj na predstavnike vašeg znaka. U avgustu će ovaj asteroid biti u konjunkciji sa Uranom, pa ćete i dalje čekati da se dogodi nešto što bi vas pokrenulo iz situacije koja je za vas prilično nepovoljna. Moguć je susret sa osobom koju poznajete preko posla, i ako ste martovski Ovan, tranzit asteroida Amora i Severnog Mesečevog čvora može doneti nekoliko prijatnih susreta i uzbuđenja. Može se dogoditi da se sretnete s nekim posle dužeg vremena i da obnovite vezu, čak i ukoliko niste slobodni. Zbog prisustva Jupitera u blizini asteroida ljubavi na nekom kraćem putovanju možete doživeti romansu.


BIK

Crni Mesec Lilit prelazi preko vašeg znaka i rođenima posle 15. maja doneće mnogo uzbuđenja. Za Bikove ovo neće biti lak period, jer ćete morati da se prilagođavate partnerovim potrebama, naročito ako se radi o Škorpiji ili Ovnu. Imaćete utisak da vas partner nedovoljno poštuje ili da pokušava da bude dominantan. Tranzit Saturna preko Vage i fiksne zvezde Spike u napetom aspektu sa Crnim Mesecom Lilitom znači mogućnost tajnih ljubavi na letovanju ili na nekom mestu za zabavu. Zbog prisustva asteroida Karme u Lavu, na nečijem venčanju ili rodbinskom slavlju upoznaćete zanimljivu osobu.


BLIZANCI

Ceres i Vesta, asteroidi koji simbolizuju posvećenost žene partneru, potrebu da štite, vole i neguju one koji su im dragi, da svoju ljubav otvoreno i konkretno dokazuju, prelaze preko vašeg znaka. Početkom avgusta, zbog naglašenog znaka Device i prisustva asteroida Psihe Blizanci mogu da imaju problema jer će pokušavati da se drugima nametnu. Prelaskom Psihe u Vagu, pokušaćete da partnera više angažujete u vezi s nečim što je vama veoma bitno. Kako je Vaga vaše peto astrološko polje ljubavi i romanse, ovaj tranzit Psihe doneće vam nove mogućnosti za nova poznanstva, susrete i izlaske. Iako asteroid Amor ide retrogradnim hodom preko Vodolije upoznaćete interesantnu osobu, najverovatnije muzičara ili umetnika.


RAK

Vaša potreba za skladnom vezom, naročito sa Ovnom ili Škorpijom teško se može ostvariti pre kraja avgusta, jer je partner svojeglav i ne odstupa od svog stava kad je reč o zajedničkim planovima. Dobro bi vam došla avantura ili zajedničko putovanje sa Jarcem ili Devicom, ali oni su u poslednje vreme previše okupirani karijerom i poslom. Asteroid Karma u astrološkom polju posla čini vas spremnim da se upustite u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pokušajte da se ne nervirate ukoliko Vodolija ne bude odgovorila na vaše ljubavne poruke, spremni su da uđu u vezu s vama, ali samo pod njihovim uslovima.


LAV

Planeta Apolon uz Saturn, u vašem astrološkom polju kraćih putovanja, znači mogućnost da se zaljubite u osobu koja pokušava da s vama ostvari sadržajan odnos. Asteroid Kiron uz Neptun, planetu zanosa u vašem astrološkom polju tajnih ljubavi, čini vas sklonim da fantazirate o nekom ko vam je posebno drag. Pozicija Kupidona u odnosu na vaš znak izuzetno je dobra, zbog čega možete očekivati da se zaljubite u nekog Strelca ili Ovna. Ulazak asteroida Psihe u znak Vage znači da ćete tokom avgusta imati bogatiji društveni život i brojne susrete sa osobama koje su poznate u javnosti. Moguća je romansa sa umetnikom, najverovatnije sa Lavom ili Strelcem.


DEVICA

Najznačajniji događaj za Device tokom avgusta biće prelazak asteroida Psihe u znak Vage, pa ćete na poslu upoznati nekoga ko će vam se jako dopasti. Zbog asteroida Apolona bićete u situaciji da se sretnete sa osobom s kojom ste bili u vezi pre šest godina. Dame Device poželeće da se maksimalno angažuju oko jednog Jarca, Vodolije ili Škorpije, naročito ukoliko se radi o mnogo starijem partneru koji vam po mnogo čemu imponuje. Muškarci Device biće na meti dama koje će se ponašati i prijateljski i zavodnički, a mnogi će želeti da sklope brak, čak i ukoliko se radi o kratkotrajnom poznanstvu. Crni Mesec Lilit, koji simbolizuje zavodničke sposobnosti nekog ko živi u inostranstvu, bar kada je vaš znak u pitanju ima tokom celog meseca izrazit uticaj na rođene pred kraj znaka.


VAGA

Dominacija vašeg znaka tokom većeg dela ovog perioda znači da ćete u svakom pogledu biti izrazito atraktivni i upadljivi. Do kraja avgusta Mars boravi u vašem znaku, što podstiče harizmatičnost muškaraca rođenih pose 5. oktobra, dok će dame Vage biti pod velikim uticajem Amora i Psihe, pa će pleniti šarmom. Jupiter iz astrološkog polja inostranstva povoljno utiče na razvoj situacije u ljubavi sa tamnokosom osobom. Asteroid Kiron će pomalo "mučiti" one Vage koje su sklone da traže za svaki ljubavni problem krivicu u sebi. Ukoliko ste mlada dama Vaga, pokušajte da izbegnite udvaranje jednog Bika, dok muškrcima Vagama takav savet ne vredi davati, jer neće moći da se odupru njihovom šarmu.


ŠKORPIJA

Zbog tranzita Marsa preko znaka Vage do kraja avgusta bićete prilično nespokojni, ali zato Crni Mesec Lilit iz astrološkog polja partnerskih odnosa šalje dobre vibracije rođenima u poslednjoj dekadi znaka. Nove romantične ljubavi podstiče kod oktobarskih Škorpija i tranzit asteroida Kirona i planete Neptun, pa će dati sve od sebe da veza bude što romantičnija. Tokom perioda, Škorpije će pokazivati veliko razumevanje prema partneru i učiniće sve da on bude srećan. Trzavice su moguće ako ste u vezi sa Blizancima ili Strelcem, koji će zbog uticaja asteroida Ceresa i Veste imati previše zaštitnički stav prema vama. Ukoliko je partner sklon polemisanju, izbegnite rasprave, zbog pozicije asteroida Palade, može vas nadmudriti ili vam otkriti da zna o vama nešto na šta vi ne računate.


STRELAC

Većina predstavnika vašeg znaka pod velikim je uticajem Severnog Mesečevog čvora koji simbolizuje karmički zadatak i Kupidona koji podstiče želju za ljubavnim doživljajima, pa ćete biti spremni da se upustite u vezu sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju. Ako ste zaljubljeni u nekog Bika koga poznajete preko posla, što je lako moguće zbog pozicije Crnog Meseca Lilit, koji simbolizuje erotičnu moć neke koleginice, jer su muškarci na većem "udaru" dama Strelaca, verovatno će doći do zbližavanja koje ste priželjkivali. Asteroid Karma iz znaka Lava čini vas šarmantnim, popustljivim i spremnim da se angažujete oko osobne svetle kose.


JARAC

Predstavnici vašeg znaka prolaze kroz težak period, jer je Severni Mesečev čvor u njihovoj astrološkoj kući tajni i tajnih ljubavi, ali i prošlosti. Bićete skloni previše da analizirate svoje propuste i da greške tražite samo u sebi što se može loše odraziti na odnos sa stalnim parnterom. Ukoliko ste slobodni, u drugoj polovini avgusta, kada asteroid Psiha bude ušao u znak Vage, može vam se udvarati neka poznata osoba. Veze sa Ribama za vas su posebno intrigantne, pogotovo ukoliko se radi o umetnicima koje viđate na poslu i s kojima se već dugo samo družite. Na Jarčeve rođene krajem znaka utiče Crni Mesec Lilit iz znaka Bika i donosi mogućnost veze sa Bikom ili Rakom.


VODOLIJA

Asteroid Amor retrogradnim hodom utiče na ljubavni život januarskih Vodolija čineći ih opreznim i nespremnim da se suoče sa istinom. Previše razmišljate, a malo se trudite da nađete najbolje rešenje za svoj problem. Ako ste u vezi sa Vagom ili Blizancima predstoji vam prijatan period tokom kojeg bi bilo najbolje da odete na neko putovanje u inostranstvo. Asteroid Psiha povoljno utiče na vas u drugoj polovini avgusta, a na rođene krajem znaka tokom celog perioda utiče Apolon koji će muškarce Vodolije činito izrazito harizmatičnim. Početkom perioda konjunkcija planete Zevsa i Marsa povoljno će delovati na ljubavni život, dok će ulazak Marsa u znak Škorpije krajem avgusta sve predstavnike ovog znaka učiniti spremnijim da se bave porodičnim odnosima.


RIBE

Pokušavate da ne mislite na prošlost, ali prisustvo asteroida Kirona i dalje vas tera da se previše opterećujete minulim događajima. Pokušavate da se dogovorite sa jednim Lavom o nastavku veze, ali to vam verovatno neće poći za rukom. Bolje bi bilo da se maksimalno angažujete u vezi koja je trenutno na početku. Asteroid Karma u Lavu čini vas sklonim jakim emocijama, a Kupidon u Strelcu donosi mogućnost susreta sa osobom koja vam je oduvek bila slaba tačka. Kraje perioda je povoljan za februarske Ribe, dok bi Ribe rođene krajem znaka trebalo da se čuvaju jednog Bika, Raka ili Vage, jer neće uspeti da odole njihovom šarmu.

Нема коментара:

Постави коментар