MENI

Žene najraspoloženije za seks četvrtkom

imagerymajestic, freedigitalphotos.net
Istraživanja pokazuju da je jedna od deset žena navelo sredu kao najstresniji dan, a četvrtak kao dan kada su najčešće raspoložene za seks. Upravo seks, koji se odvija četvrtkom, može biti razlog zašto se žene tako dobro osećaju i izgledaju petkom, za koji čak 60 posto žena navodi kao najsrećniji dan u sedmici.


Istraživanjem je takođe utvrđeno da žene tokom nedelje najstarije izgledaju sredom u pola četiri popodne. Naime, upravo tada nivo energije drastično pada, stres uzrokovan poslom je na vrhuncu, a javljaju se i posledice kasnovečernjih izlazaka preko vikenda.

Oni tvrde da je u istraživanju jedna od deset žena navelo sredu kao najstresniji dan, a četvrtak je dan kada su najčešće raspoložene za seks.

Tokom istraživanja otkriveno je i da žene tokom poslepodnevnih sati sredom obično osećaju da im nivo energije pada, i često upravo tada posežu za poslasticama i slatkišima kako bi malo popravile raspoloženje i podigle nivo energije.

"Zanimljivo je kako žene najstarije izgledaju sredom u pola četiri poslepodne. Kombinacija većeg nivoa stresa i uobičajene popodnevne krize može biti razlog zašto tada žene izgledaju starije nego što zaista jesu. Međutim, seksualni život ima veliki uticaj na to kako se osećate. Kako prođe kriza koja vlada sredinom sedmice, nivo stresa opada, pa je vrlo zanimljivo da veliki broj žena seksualnu želju oseća upravo četvrtkom uveče", tvrde istraživači.
(Kurir)

Нема коментара:

Постави коментар