MENI

Kako prepoznati nevernog muškarca?

Nedavna studija pokazala je da žene treba samo dobro da pogledaju nevernog muškaraca kako bi ga otkrile. Istraživanje je pokazalo kako žene mogu prepoznati nevernog muškaraca nakon posmatranja njegove fotografije svega tri sekunde, piše Daily Mail. 


Prema rezultatima istog istraživanja, muškarci nemaju razvijenu tu sposobnost. Koristeći kombinaciju rezultata Siang Mein, drevne kineske umetnosti čitanja lica, drugih univerzitetskih studija, naučnih istraživanja i govora tela, seksolog Trejsi Koks napravila je portret nevernog muškarca.

Visok je
Niži muškarci imaju niži nivo testosterona, pa lakše odolevaju seksualnim aferama.

Oči su mu razmaknute
Postoji korelacija između nevere i razmaka između očiju kod muškaraca. Što je taj razmak veći, taj tip muškaraca brže se zadovolji i zasiti, pa samim tim, teže odoleva izazovima. Najsigurniji izbor su muškarci sa malim razmakom između očiju, jer taj tip muškarca, kada se jednom obveže, vrlo teško se odlučuje na prevaru.

Ima guste obrve
Retke obrve izjednačavaju se sa niskom seksualnom željom. Debele i guste obrve upućuju na preterano naglašenu seksualnu ličnost.

Ima grbav nos
Takav oblik nosa povezan je sa jakom seksualnom željom, a taj tip muškarca vrlo često priželjkuje pomalo uvrnut seks.

Ima razvijene mišiće
Muškarci koji u teretanu odlaze samo zato da bi dobro izgledali, a ne zbog zdravlja i sporta, razvijene mišiće vrlo često koriste kao "ogledalo". Dok vežbaju, oni su fokusirani na mišiće kojima vas mogu impresionirati, npr. veliki bicepsi i pločice na stomaku, a često zanemaruju noge.

Ima kosu kao Hju Grant
Muškarac čija je kosa kratka sa strane, a duža na prednjem delu, često su nepopravljivi preljubnici. Rezultati istraživanja ukazuju na to da su muškarci sa ovakvom frizurom često sebični i orijentisani na sebe, pa su zato i skloniji prevarama i uopšte ih ne brine kako bi to moglo da utiče na njihovu partnerku.

Puno pije
Iako to nije povezano sa njegovim izgledom, taj segment bitan je za prepoznavanje nevernog muškarca. Čak 82 odsto muškaraca, koji ne piju više od preporučene nedeljne doze alkohola, ređe će učiniti preljubu od muškaraca koji piju veće količine alkohola. U obzir treba uzeti i količinu popijene kafe – muškarci koji su zavisni o kofeinu su dva puta skloniji preljubi.

Lice mu je kvadratnog oblika
Ovalni oblik lica odlikuje muškarce kojima su kuća i porodica na prvom mestu, pa je mala šansa da će prevariti svoje partnerke. Muškaraci koji imaju kvadratni oblik lica predstavljaju im suštu suprotnost.

Ima velike testise
Iako se ovaj podatak ne može videti na prvi pogled, takođe je važan indikator nevernih muškaraca. Kako tvrde naučnici, veličina testisa dobar je pokazatelj vernosti. Što su testisi veći, to proizvode veće količine sperme, a taj muškarac je češće rob svog libida.

Šta ako vaš muškarac izgleda upravo ovako?
"Nemojte odmah raskinuti vezu. Studije sprovedene na ovakve teme često se razlikuju i vrlo su kontradiktorne. Kako god, proverite svog muškaraca, a ako ima nekoliko od nabrojanih odlika, dobro ga držite na oku", zaključuje Trejsi.
Izvor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар