MENI

Recept za savršen seks!

Ljudi najviše vode ljubav petkom i subotom, a idealno vreme za vruće igrice je pre 11 sati uveče. Seks, prema ispitanicima, ne bi trebao da traje duže od 23 minuta, a najbolja poza većini parova je ona u kojoj je žena gore.

Osim toga, za seks im je važan i ugođaj pa se tako 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca voli seks s upaljenim svetlom kako bi mogli da uživaju u pogledu na partnerovo telo i lice, piše Daily Mail.

Oko seksa se više trude muškarci nego žene, a vruće igrice najčešće započinju poljupcima. Parovi najređe vode ljubav ponedeljkom i utorkom, a najviše subotom, pokazala su istraživanja.

Parovi najmanje žele seks utorkom, a kako se nedelja bližu kraju, tako seksualna želja više raste, utvrdila je studija britanskog lanca seksi igračkama "Lovehoney".

Međutim, trećina pripadnica lepšeg pola više voli mrak jer se ne osećaju dobro u svojoj koži.

Oko seksa se više trude muškarci pa je tako prvi korak napravilo njih 79 odsto u odnosu na 46 odsto žena.

Polovina ispitanih žena izjasnila se da nikad nisu odbile svog partnera, a one koje to čine, uglavnom to rade zbog umora.

"Sve smo otvoreniji i opušteniji po pitanju seksa. Da smo isto istraživanje sproveli pre 20 godina rezultati bi sigurno bili drugačiji. Seksualne navike se polako menjaju, a žene imaju više samopouzdanja i znaju šta žele" istakao je jedan od osnivača firme Ričard Longharst.


Iskru najlakše zapali poljubac
Poljubac i maženje najlakši su put do seksa, a za 12 odsto parova dovoljan je flert ili razgovor o seksi igricama. Parovi se najčešće vode ljubav pre spavanja, tokom gledanja TV-a, ali i nakon izlaska i po dolasku s posla. Međutim, ako žele da malo rasplamsaju strasti 19 odsto njih probaće seks u hotelu, 16 posto u javnosti, a deo njih u autu, pod tušem ili u kuhinji.

Нема коментара:

Постави коментар