MENI

Manekenka Mina Milenković izmislila silovanje

Manekenka Mina Milenković (21), koja je posle prijavljenog nestanka pronađena juče, nije bila žrtva silovanja, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

"Lekarskim pregledom je utvrđeno da nije bilo silovanja, a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica", navodi se u saopštenju MUP-a.

Izvor lista "Blic" iz MUP-a Srbije naveo je da je lekarskim pregledom utvrđeno da Mina ima povrede po licu, kao i da se sada isputuje na koji način je ona povređena.

Mina je nestala u subotu ujutru, nakon što se na splavu "River" posvađala sa bivšim dečkom Aleksandrom Ć.

"Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla naplje. Od tada do nedelje popodne niko je nije video", kažu u policiji.

Minu je u nedelju primetila žena u Resniku, od koje je ona zatražila da pozove Aleksandra Ć. Žena je zatim pozvala i policiju.

"Mina tvrdi da su je otela dvojica mladića, stavili je u automobil i odvezli u Zemun, u stan u kome su je tukli i silovali", kažu u policiji.

Mina međutim nije mogla da opiše kako ti mladići izgledaju, ni gde se nalazi stan u kome je odvedena, zbog čega policija sumnja u njenu verziju priče.

Ona će danas ponovo biti saslušana u policiji, navodi "Blic".

Нема коментара:

Постави коментар