MENI

"Kućni" seksi filmovi poznatih: Ukradeni ili namerno plasirani?

Dva slučaja su izazvala pažnju cele planete i otvorila jednu sasvim novu dimenziju, a to su snimci seksa Pamele Anderson sa suprugom Tomi Lijem iz 1998. i Paris Hilton sa tadašnjim momkom iz 2003. koji je ujedno i najprodavaniji snimak ovog tipa na svetu. Ubrzo su "procureli" snimci seksa postali uobičajena pojava...

Postavlja se pitanje kome su ovi snimci pomogli u karijeri? Među stranim zvezdama to su Pamela Anderson i Kim Kardašijan.

Od zvezda sa ovih prostora samo jednoj je to pošlo za rukom - Severini, iako je u retkim intervjuima priznala koliko je patila zbog snimka. U javnosti je ipak bilo mnogo spekulacija da li je ovaj snimak u javnost pušten namerno ili slučajno.

PAMELA ANDERSON I TOMI LI
Može se reći da su Pamela Anderson i njen u više navrata muž, Tomi Li, pioniri što se tiče kućnih porno snimaka.
Daleke 1998. njihov kućni video je procurio u javnost, a nekoliko godina kasnije Pamela je snimila još jedan, sa novim partnerom.

KANJE VEST
Snimak traje 20 minuta, načinjen je u hotelskoj sobi, a Vestova partnerka je, gle ironije, dvojnica Kim Kardašijan.
Kada je snimak izašao u javnost, tada osamnaestogodišnja akterka je izjavila da više nema seks sa svojim suprugom, te se stoga odlučila za malo zabave. Snimak je nastao pre njegove veze sa Kim.

DŽENIFER LOPEZ
Glumica i pevačica Dženifer Lopez je snimila seksualni odnos sa jednim od prethodnih muževa dok su bili na medenom mesecu.
Kada je postojala mogućnost da bude plasiran, Džej-Lo je potegla sve moguće kontakte i pravne poteze da do toga ne dođe.

HULK HOGAN
Američki snagator je očigledno želeo da se dokaže i na drugim poljima, tako da je njegov seks snimak dospeo u javnost.
Zanimljiva je činjeniva da je Hulk tada bio u braku, a žena sa snimka je supruga njegovog prijatelja, poznatog radio voditelja.

KIM KARDAŠIJAN
Kim je daleke 2007. napravila seksi snimak sa svojim tadašnjim momkom, reperom Ray-J.
Dok je snimak neznatno uticao na njegovu karijeru, Kim je vinuo u same zvezde, nakon čega će uslediti rijaliti sa njenom porodicom i planetarna popularnost.

ŠAKIRA
Latino zvezda je snimila seks sa svojim tadašnjim dečkom, poznatim fudbalerom Pikeom, na brodu.
Video je, kažu, vrlo lošeg kvaliteta, ali očigledno interesantan, čim se kupovao.Takođe se šuška da je petnaestominutni snimak plasirao Šakirin bivši zaposleni, kako bi se osvetio.

PARIS HILTON
Razmažena milionerka Pariz Hilton i njen tadašnji partner Rik Salomon pre tačno 10 godina snimili su svoj seksualni odnos koji je dobio naziv “Jedna noć sa Pariz”.
Snimak je postao planetarno popularan, Pariz se nakon njega okušala u raznim ulogama, bila u centru pažnje medija, međutim, nakon par neuspešnih singlova interesovanje za nju je prestalo, te je sada poznata samo po zvučnom prezimenu, porniću i mondenskim žurkama koje posećuje.   
Inače, ovo je najprodavaniji i verovatno najpopularniji snimak seksa neke poznate ličnosti ikada.

KOLIN FAREL
Holivudski lepotan načini je trinaestominutni seksi snimak sa Plejbojevom zečicom Nikol Nerejn.
Plasiran je 2006. godine.
Iako je izbegavao da priča na tu temu, nije se negativno odrazio na njegovu karijeru, naprotiv.
Mediji i javnost ga percipiraju kao izrazito talentovanog glumca.


A NA BALKANU...
Da li su primeri iz sveta bili poučni, ili je zaista bilo zloupotrebe, u poslednjih 10 godina sve je više slučajeva kad na Internetu osvane snimak seksa neke poznate ličnosti. 

SEVERINA
Sve je počelo davne 2004. sa Severinom i čuvenim snimkom sa jahte, na kom sa svojim tadašnjim partnerom Milanom Lučićem upražnjava seks.
Javnost je bila šokirana, pogotovo činjenicom da je Milan oženjen i otac troje dece.
Popularna Splićanka se gotovo nije oglašavala povodom ove afere. Nekoliko meseci kasnije se pojavila sa dugom kosom i promovisala album "Severgreen".

SUZANA MANČIĆ
Početkom 2005. prostore nekadašnje SFRJ protresla je još jedna vest o seks skandalu: kućni video Suzane Mančić na kom upražnjava seks sa tadašnjim suprugom Nebojšom Kunićem kružio je beogradskim ulicama i to po ceni od 100 dinara!
Uplakana voditeljka sazvala je konferenciju za novinare objašnjavajući da je snimak nastao početkom osamdesetih, i da je verovatno ukraden u procesu selidbe.
Međutim, nekoliko godina kasnije, još jedan Mančićkin snimak je "dobio noge", ovaj put sa večitim verenikom, Simeonom. Očito bezuspešno je uveravala novinare da joj nije jasno kako je to moglo ponovo da se desi.

Nakon toga, brojne naše poznate i polupoznate ličnosti su pokušale da zaintrigiraju javnost nagoveštajima o svojim kućnim "egizibicijama", kroz fotografije, kratke filmove i klipove. Tako da smo mogli da čitamo spekulacije da li imaju pornić i šta to pokazuju na fotografijama Jelena Žeželj, Vlada Stanojević, zatim klip Jelene Karleuše sa srednjim prstom...

No, sve se završavalo samo insinuacijama ili pretnjama "bezobraznim" novinarima koji su samo objavljivali nešto što im je poturano. Jer gladna javnost ne voli mrvice i naznake, već sočne i konkretne stvari.

Uostalom, kolika zvezda - toliko interesovanje...
Sonja Martić | Žena

Нема коментара:

Постави коментар