MENI

"Štrumpfovi 2" (VIDEO)

U moru velikih zelenih vanzemaljaca koji su ove godine harali bioskopima, veliko platno spremaju se da osvoje i omiljeni mali, plavi junaci – Štrumpfovi.




Drugi deo filmske avanture “Štrumpfovi” premijerno će biti prikazan 28. jula u bioskopima “Kolosej Multiplex” i “Cineplexx”, a od 1. avgusta film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Novi animirani film donosi zapravo kopije Štrumpfova, takozvane Kvarniće, koje je kreirao zli Gargamel. On se nada da će mu Kvarnići pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo pravi plavi junaci mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

Sada sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape i ostatka ekipe, koji se ponovo vraćaju u naš svet i udružuju se sa ljudskim prijateljima, Patrikom i Grejs.

Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Režiju filma, koji će biti prikazivan u 3D tehnologiji, potpisuje Radža Gosnel, uloge tumače Nil Patrik Heris i Džejma Mejs dok su glasove Štrumpfovima pozajmili brojni holivudski glumci.

Domaća publika moći će da uživa i u sinhronizovanoj verziji za koju su zaslužni Dragan Vujuć Vujke, Mina Lazarević, Slobodan Boda Ninković, Svetlana Aleksić, Milan Antonić, Milan Tubić...

Нема коментара:

Постави коментар