MENI

"Mama Smrt": Vaspitačica sa mužem i ćerkama ubila najmanje 30 osoba!

Bivša negovateljica u dečijem vrtiću Inesa Tarverdijeva (46) i njen drugi muž Roman Potkopajev (35), zubar, zajedno sa njihovim ćerkama Viktorijom (25) i Anastasijom (13), ubili su najmanje 30 osoba, među kojima ima i žena i dece.



Roman je nastradao u razmeni vatre sa policijom prilikom hapšenja, dok je Viktorija teško ranjena.

Ubistva i pljačke postali su gotovo rutinski poslovi u porodici Potkopajev, izjavila je Inesa koja je priznala da mrzi policiju:

- Ja sam gangster po prirodi!

Ubistvima su se služili kako bi došli do novca, objasnila je Tarverdijeva, a onda pokazala policiji kako je upotrebljavala oružje.

U ubistvu koje se dogodilo 2009. godine, ova porodična banda ubila je iz poluautomatskih pušaka policajca iz padobranske jedinice, njegovu suprugu Irinu i sina Sašu (7), pre nego što su njihovu ćerku Veroniku (11) izboli nožem 37 puta. Tada su im ukrali laptop, fen za kosu i kameru, a njihov plen bio je ukupne vrednosti 950 dolara.

U nekoliko njihovih stanova pronađen je čitav arsenal oružja, od automatskih pušaka, sačmarica, prigušivača, do municije.

Drugom prilikom, mučili su i ubili dve tinejdžerke kojima su na kraju iskopali oči. Za jednu od žrtava se pretpostavlja da je kumče Tarvardijeve.


"Mama Smrt" i njena banda ušli su u kuću devojčice i čekali da joj se vrate roditelji, ali je umesto njih ona ušla u kuću i zato je ubijena.

Pre nekoliko godina, Tarvardijeva a je dala otkaz u vrtiću i potpuno se predala novom "zanimanju". Kad god bi sa porodicom krenula na kampovanje, usledilo bi ubistvo. Među njihovim žrtvama je i šest policajaca, a Tarvardijeva kaže da su neke od njih morali da ubiju kako bi se dokopali oružja, a neki su stradali zbog novca.

Porodica ubica je uhapšena posle pljačke kuće bivšeg vojnog oficira Dimitrija Čudakova u regionu Rostov. Kad su ubili nepoznatog muškarca i ženu ukrali su im alkohol i pileće ražnjiće iz frižidera, jer u kući nisu našli novac.

Potkopajev i njegova pastorka Viktorija pokušali su da pobegnu na skuteru, ali nekoliko minuta kasnije zaustavila ih je policija radi rutinske kontrole. Kada mu je policajac zatražio dokumenta, on je izvadio pištolj.

Obično su provaljivali sa zadnjih vrata i brižljivo su planirali svaki napad. Imali su voki-tokije i bili dobro obavešteni o kretanju policije. Živeli su u udobnom domu u regionu Stavropolj, ali su putovali u susedni Rostov zbog zločina.

Mnogi veruju da je vođa bande bila Tarvardijeva, koja odbija da kaže zašto toliko mrzi policiju. Prema jednoj teoriji, to je zbog toga što je imala ljubavnika policajca koji ju je ostavio.

Tarvardijeva je odrasla sa majkom, očuhom i mlađim bratom. Porodica je bila dobrostojeća, mlada Inesa je smatrana za lepoticu i mnogi su joj se udvarali, ali je njen očuh bio strog i zbog toga se stalno svađala s njim.
(Blic)

Sasvim "obična porodica"

Vladimir Mirkin, šef ruske obaveštajne službe, ekvivalenta američkog FBI,  kaže:
- Izgledali su kao obična, fina porodica. Majka, otac, dve ćerke, od kojih je jedna maloletna. Niko ne bi ništa posumnjao.

Нема коментара:

Постави коментар