MENI

Dugoročna prognoza vremena za novembar 2013.

Kakvo nas vreme, prema dugorocnoj prognozi Republickog hidrometeoroloskog zavoda Srbije, ocekuje tokom meseca novembra? U najkracem - bice i sunca i kise, dok je pocetkom trece dekade ovog meseca moguca susnezica ili sneg.




Drugog dana novembra će biti sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura od 18 do 24°C, jedino se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje hladnije sa temperaturom od 13 do 15°C i uz maglovito vreme. Krajem dana i tokom noći na krajnjem severu naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. 3. novembra pre podne pretežno sunčano, posle podne i krajem dana na severu i zapadu naoblačenje, ponegde sa kišom. Pocetkom sledece nedelje, u ponedeljak umereno do potpuno oblačno, vetrovito i svežije, ponegde sa kišom i to uglavnom na severu i zapadu Srbije. U utorak u svim predelima jače naoblačenje sa kišom.

Do 9. novembra vreme ce biti toplije i uglavnom suvo, s jutarnjim temeperaturama izmdju osam i 12 stepeni i najvisim dnevnim do 23 stepena.

Izmedju 10. i 25. novembra predvidja se hladnije vreme s cescom pojavom kise, dok je pocetkom trece dekade ovog meseca moguca susnezica ili sneg. Jutarnje temperature iznosice od nula do 6 stepeni, a 22. i 23. novembra bice i minus dva stepena.

Postoje izgledi da se do kraja novembra ponovo uspostavi toplije i uglavno suvo vreme.

Нема коментара:

Постави коментар