MENI

Najgori seks u 2013. u godini

Dobar seks je sjajna stvar, a loš seks može da bude i tragikomičan. Na sreću - ili na nesreću - ni u 2013. godini nije se oskudevalo u najgorem seksu i bizarnim situacijama koje su iz njega proistekle.

1. Porodična stvar
Da porodično okupljanje nije baš uvek radostan događaj, u septembru ove godine se uverio i Teri Dženkins (25) iz Južne Karoline (SAD), u "trojci" sa svojom devojkom i njenom rođakom. Nakon što je on obavio posao, a dve žene nastavile da se međusobno ljube, Dženkins se razbesneo. Svoju devojku je skinuo s rođake vukući je za kosu, a zatim nastavio da udara i šutira drugu ženu. Na kraju je morala da interveniše i policija, a Dženkins je optužen za nasilje u porodici.
Uz malo mašte, možete da zamislite šta ovaj robot radi umesto vaših ruku

2. Uradi sam
Emili Krejg (20) i Šon Bouden (31) iz Južne Karoline u avgustu su uhvaćeni kako svoju "opremu" isprobavaju u drvenoj kućici unutar robne kuće “Uradi sam”, sa alatom i potrepštinama za majstorisanje u kući i oko nje. Krejg je na sudu priznala krivicu, dok se Bouden nije ni pojavio. Zbog toga je osuđen u odsustvu i izdat je nalog za njegovo hapšenje.

3.Tiranosaurus seks
Ko čezne za groznim seksom iz minulih epoha, u ponudi je i dinosaurus-erotika. Nešto ranije ove godine, Kristi Sims i Alara Brenven objavile su brojne priče o drevnim reptilima, pod naslovima kao što su “Seks sa pterodaktilom”, “Seks sa tiranosaurus reksom” i “Seks u muzeju dinosaurusa”. U razgovoru za ”Haftington post”, Branvenova je objasnila: “Kratke ruke su jedan od razloga zbog kojih su mužjaci tiranosaurusa najnasrtljiviji u potrazi za ženkama. Ne mogu sebi da olakšaju, pa moraju da nađu nekoga da im 'pripomogne’, ako me razumete”.

4.Seks mašina
Danijel Kuper iz Velsa (Velika Britanija), poznat pod nadimkom “Hotkok”, u septembru je osuđen zbog seksa sa džipom “lend rover”. Kuper je kamerom za nadzor snimljen kako na parkingu nag napastvuje plavi “lend rover diskaveri” sa pogonom na sva četiri točka (možda mu je i ta činjenica bila uzbudljiva). Nešto kasnije istog dana obnažio se u pečenjari i pokušao da stupi u intimni odnos sa fiskalnom kasom.

5. Bolje da ljulja nego da žulja
Izraz “bolje da ljulja nego da žulja” neki shvataju suviše bukvalno. Džerard Strejtor iz Viskonsina (SAD) je u seksualnom odnosu sa odbačenim trosedom uhvaćen zapravo 2012. Ali tek ove godine je, nakon što se izjasnio kao kriv, za ovaj prestup osuđen na pet meseci zatvora i zabranu posedovanja “svih vrsta pornografije”.

6. U stabilnoj vezi
U februaru su u javnost procurela policijska dokumenta koja ukazuju da je Teksašanin Endrju Mendoza imao seksualni odnos sa kobilom jer je, prema sopstvenim rečima, “hteo konju da napravi bebu”. U potpisanoj izjavi, u kojoj je svoje intimno druženje s kobilom opisao do detalja, Mendoza je objasnio: “Mislio sam da će dobiti bebu konjanika. Neću da vas lažem, napumpao sam je.”

7. Koristite gumu... Ali ne ovako
Edvin Tobergta iz Ohaja (SAD) zna šta voli i veran je svojoj ljubavi. Osuđen je jer se svukao go pred nekoliko dece i polno opštio s gumenim dušekom na naduvavanje, istim s kojim s kojim je imao odnos i kad je uhapšen 2011. Tobergta ipak ume da u svoj seksualni život unese i osveženje - 2002. je uhapšen jer je uhvaćen kako se samozadovoljava uz pomoć gumene bundeve na naduvavanje tokom Noći veštica.

Нема коментара:

Постави коментар