MENI

TV Nova stigla u Srbiju!

Televizija "Nova" pustila je od danas svoj signal, a svi vi koji i dalje ne vidite logo nove televizije, kontaktirajte svog kablovskog operatera kako bi vam uključili ovaj kanal.

 Emitovanje programa startuje 17. decembra, u 20:00 sati.


Čelni ljudi TV "Nove" najavili su investiciju od 18 miliona evra koja će doneti, kako kažu, vrhunski kvalitet na medijskom tržištu. Očekuje se da će projekat "Nova televizija“ podići standarde u elektronskim medijima u Srbiji.

Ime Dejana Jocića koji je već jednom napravio medijski bum s Prvom televizijom i umešao se u tradicionalni ružičasto-erteesovski TV etar samo je pojačalo celu priču.

Na pitanje da li ima mesta za još jednog igrača na tržištu i čije on interese ugrožava, Jocić je za "Kurir" odgovorio:

"Ako mislite na dva velika igrača u televizijskom svetu, moram da vam kažem da je to možda s njihovog ličnog interesa tačno. Ali mnogo je važno da svakome bude jasno da se ovde radi o njihovom ličnom ekonomskom interesu, a ne o interesu tržišta i sigurno ne o interesu Srbije i njene ekonomije kojoj su hitno potrebne promene i nove investicije. I samo da rešimo i tu misteriju: najveći igrači pokazuju značajnu dobit u svojim godišnjim rezultatima iz čistog TV biznisa. To što se nose s problemima iz prošlosti ili problemima drugih poslovanja koji ne mogu biti pokriveni parama iz samog TV biznisa, ne može ugroziti istinu: ima dovoljno prostora da se ta industrija poveća i razvije", kaže Jocić.

- Šta će biti prepoznatljiv simbol Nove TV?

"Kvalitet. Nova će biti jedina televizija koja će imati tehnologiju koju vidite na Zapadu, u nekim segmentima čak i bolju zbog toga što je sve što ćemo imati - najnovije i najbolje. Nova televizija je jedina koja će emitovati u HD rezoluciji i u Dolby Digital. S tim kvalitetom možete svoj proizvod upakovati i dati mu izgled i vrstu komunikacije s publikom na sasvim drugi način, na pristojan način koji pokazuje da poštujete onoga koji gleda taj sadržaj. To će biti Nova. Da li su to najbolji holivudski filmovi, vesti ili informativni program generalno, imaćemo sasvim novi pristup. Ne bih govorio o imenima koja će raditi na Novoj jer bi to izazvalo previše nepotrebne buke na tržištu u ovom trenutku, ali verujte da Nova u ovom trenutku ima nekoliko značajnih imena, čije profesionalne biografije garantuju ono što sam rekao da će biti simbol Nove.rs, a to je kvatitet. Što je najvažnije, Nova će otvoriti vrata i pružiti priliku nekim novim talentovanim licima koja će nam se pridružiti u realizaciji naše ideje".

Нема коментара:

Постави коментар