MENI

Novi Pink kanali: Pink Western, Classic, Erotic, Grand...

Ponuda Pink kanala trebala bi u februaru biti dopunjena sa osam novih kanala - od Pink Westerna, preko čak četiri erotska kanala (Pink Erotic) do Pink Granda. Pa - ko voli...




Svojevremno je najavljeno kako će Pink paket stići do bojke od 60 kanala. Kako se u jednom trenutku stalo na njih 35, očekivale su se vesti o novim TV programima.

Po svemu sudeći, osam njih bi se trebalo pojaviti u februaru.

Ponuda Pink kanala trebala bi u februaru biti dopunjena sa osam novih kanala.

Novi kanali u Pink paketu biće: Pink Western, Pink Classic, Pink Erotic - četiri kanala (1-4, ali sa soft erotikom) i Grand Grand.

“Pink Western”namenjen je ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama vesterna, ali i neki noviji naslovi.

Za ljubitelje filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina prošlog veka “Pink” grupacija je pripremila kanal “Pink Classic”. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini.

Oni koji drze do stila, koji prate modni svet, dizajn, inovacije u tehnickom svetu, uzivaće u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu “Pink Style”.

Za starije od 18 godina u ponudi su četiri kanala: “Pink Erotic”,”Pink Erotic 2″, “Pink Erotic 3″, “Pink Erotic 4″, koji će imati (soft) erotski sadrzaj.

“Pink Grand“, koji će biti pokrenut od iduće nedelje, svakodnevno će emitovati više od šest sati sopstvene produkcije, dok će sve emisije biti zabavnog tipa i u duhu narodne muzike. Inače, kanal “Pink Grand” ima sopstveni studio na Košutnjaku koji je nezavistan od postojećeg gde se snimaju emisije Grand produkcije za televiziju “Pink”.

4 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. kad ce da izadju novi kanali sto ste rekli da do kraja godine ce izaci oko 100 kanala i kada ce biti dokumentarnih ,sprckih kanala decijih za crtace kao sto je ultra,minimax,carton netvork,minimax,bomerang i kada ce biti i dali ce biti kanala sa najnovijim filmovima 2010,2011,2012,2013,i 2014 i dali ce biti kanala sa naucno fantasticnim serijama ,kao sto je smolvile,ili sf serije kao sto je eureka itd i dali ce biti naucno fantasticnih filmova i kanala sa naucno fantasticnim filmovima i serijama i dali ce biti sprckih kanala kao sto je arena ,sk ,eurosport molimo vas da mi kazete da znam

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Kako Kurir saznaje, poseban poduhvat biće ogromna satelitska platforma koja se ubrzano sprema, a čije se lansiranje očekuje 20. septembra. To će biti najveći poduhvat u istoriji Pinka, zvaće se „Pink telekom“ i, osim u Srbiji i zemljama iz okruženja, emitovaće se u celoj Evropi. Plan je da bude 100 kanala, od čega će 50 biti Pinkovih, a 50 najpopularnijih iz regiona. Biće dostupan po izuzetno niskoj ceni, kako bi svako mogao da ga sebi priušti.
    Vise o tome na ovom linku:
    http://www.kurir-info.rs/mitrovic-muzicki-mag-na-tv-pink-dolaze-bravo-mjuzik-pinkove-zvezde-i-deluks-sou-clanak-1236735

    ОдговориИзбриши