MENI

Smak sveta sada najavljen za Prvi maj! (VIDEO)

Foto: YouTube schrenshot
- Za prvomajske praznike Zemlju će uništiti asteroid – reči su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajući  knjigu o smaku sveta. - To je rekao Isus, najavio je smak sveta. Ili konkretnije, desiće se pomak velikog Jupitera, koji će sa svojom gravitacijskom silom potisnuti asteroid direktno prema Zemlji – rekao je za ABC.



“Fondacija B612″, koja okuplja bivše NASA astronaute,, ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop, koji bi štitio život na Zemlji.

Teleskop, pod imenom Sentinel, nekoliko godina unapred registrovao bi sve što može udariti u Zemlju i uništiti život na njoj.

Mejutim, entuzijazam astronauta uzdrmao je televizijski voditelj Pat Robertson (84), govoreći im da im teleskop neće biti potreban.

- Za prvomajske praznike Zemlju će uništiti asteroid – reči su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajući svoju knjigu o smaku sveta.

Robertson tvrdi, da će sledeće sedmice asteroid uništiti Zemlju. On je sa velikim zadovoljstvom konstatovao da je bio u pravu što se tiče smaka sveta.

- To je rekao Isus, najavio je smak sveta. Ili konkretnije, desiće se pomak velikog Jupitera, koji će sa svojom gravitacijskom silom potisnuti asteroid direktno prema Zemlji – rekao je on za ABC televiziju.

Нема коментара:

Постави коментар