MENI

Bračni horoskop Novaka i Jelene Djoković

Foto: Facebook
Venčanje Novaka i Jelene bio je dogadjaj koji se dugo najavljivao, a zatim i komentarisao u svim mogućim medijima. Na red su, sada kada je ovo dvoje u bračnoj zajednici, došli i - astrolozi. Oni kažu kako je brak Novaka i Jelene u znaku Raka, u podznaku Strelac, sa Mesecom na podznaku. 


To znači da će oni mnogo putovati, da neće biti dobro ako su stalno u jendoj zemlji. Možda će doći kod supruga do pritiska na poslu i želje da ostane sa porodicom, ali će svakako prvi period braka, prve godine, posao najviše trpeti. Što se tiče supruge, i dalje će joj smetati pritisak javnosti, ali je ovde prikazana kao žena sa osmehom na licu uvek, pa i kad nije sve idealno.

Dete će biti u centru pažnje i porodica, tako da će sve biti usmereno na novog člana porodice. U javnosti se mogu pojavljivati razne lažne vesti koje svakako neće bitno pomutiti ljubav i stabilnost braka, jer oni ne shvataju ozbiljno priče drugih, već čuvaju svoju privatnost, a samo najlepše iznose pred svet. Najbolje bi za njih bilo da ostanu u inostranstvu, jer će im tamo biti mnogo lakše nego u rodnoj zemlji.

Njihov odnos je pun poštovanja i međusobnog razumevanja. Mogući su problemi sa prijateljima, tačnije što manje će se družiti i sužavaće krug prijatelja. Treba biti oprezan.

Javnost u ovoj vezi uvek pravi pritisak, ali samim tim što postoji aspekt da oni misle da duguju nešto javnosti, daju novac u humanitarne svrhe, pa i od slika sa venčanja.

Postoji velika mogućnost da će imati još dece.

Izvor: vranje-online.com

Нема коментара:

Постави коментар