MENI

Predsednik Tomislav Nikolić u svlačionici poručio 'Orlovima': Deco, popijte neku kao što treba! (VIDEO)

Malo je reći da smo svi bili uz "orlove" dok su u Španiji igrali za titulu prvaka sveta... Predsednik Srbije Tomislav Nikolić bodrio je uživo naše košarkaše tokom finala Mundobasketa protiv selekcije SAD, a zanimljivo je bilo čuti šta im je poručio.





– Hajde deco, javljajte se kućama i popijte neku kao što treba, vidimo se sutra. Hvala – rekao je predsednik Srbije srpskim košarkašima.

Podsećamo, košarkaška reprezentacija Srbije napravila je veliki uspeh na ovom takmičenju, osvojivši srebrnu medalju, pošto je u finalnoj utakmici u Madridu poražena od selekcije SAD sa 129:92. Naši košakaši jesu ubedljivo poraženi, ali nisu poniženi, jer su plaslanom u finale nadmašili očekivanja i najvećih optimista.

Na kraju su se hrabro suprotstavili NBA kaznenoj ekspediciji koja je odigrala čak i iznad svog nivoa, dostigavši već na poluvremenu 67 poena. U završnici su više od šampiona zabavljali publiku alej-up zakucavanjima.

Reprezentacija SAD u Španiji je osvojila petu titulu prvaka, i izjednačila se sa Srbijom, a koliko su ubedljivo došli do zlatne medalje govori podataka da su protivnike na Mundobasketu u proseku pobeđivali sa 32,5 poena razlike.

Нема коментара:

Постави коментар