MENI

Hendsfri vibrator za klitoris - nešto sasvim novo! (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen
Dame, spremite se. Stiže hendsfri vibrator za stimulaciju klitorisa tokom odnosa. “Eva”, kako se zove, je mala, lako se smešta između velikih usmina i ne smeta nikome tokom odnosa, bar tako tvrde kreatorke. A one valjda to najbolje znaju...



Devojke su rešile da iskoriste svoje iskustvu iz oblasti seksualne terapije i medicinskog inženjeringa kako bi napravile proizvod za dame, hendsfri vibrator za stimulaciju klitorisa tokom odnosa.

 "Kada analizirate seks, uočljiva je ogromna razlika između ženskog i muškog zadovoljstva. Žene mnogo manje uživaju u seksu i teže dostižu orgazam, prema jednoj studiji samo 64 odsto žena je imalo orgazam tokom poslednjeg odnosa“, objasnila je Fajn.

Fajn i Liberman ovo stanje nazivaju “raskorak u užitku” i nastoje da ga smanje. Kako je 70 odsto žena potrebna stimulacij aklitorisa da bi dostigle vrhunac, ove dve devojke su rešile da im to nekako i pruže.
Tako su došle na ideju da naprave “Evu”, vibrator specijalno kreiran za žene.

“Eva” se trenutno prodaje preko njihovog sajta po promotivnoj ceni od 95 dolara.


Inače, “Eva” je, kao što na početku rekosmo, mala, lako se smešta između velikih usmina i ne smeta nikome tokom odnosa, bar tako tvrdi ovaj ženski tandem.

Veličina u kojoj se proizvodi “bi trebalo da odgovara svima”, ograđuju se devojke i dodaju da su žene koje su isprobale “Evu” veoma zadovoljne.

Нема коментара:

Постави коментар