MENI

Tomislav Nikolić u američkoj krimi seriji

Lik predsednika Srbije Tomislava Nikolića pojavljuje se u poslednjoj epizodi kriminalističke serije “Brooklyn Nine-Nine”. U seriji se očekuje dolazak predsednika Srbije iz Vašingtona koji kasni jer obavlja važan razgovor sa predsednikom Albanije.




Odlaganje putnih obaveza Tomislava Nikolića i njegove auto-kolone, dovodi do čudnog takmičenja detektiva iz ove serije koji su zaduženi za njegovo obezbeđenje kako bi prekratili vreme, a u jednoj od scena može se videti i njegova fotografija unutar policijske stanice.

Tvorci serije koristili su zvaničnu fotografiju Tomislava Nikolića koja se može preuzeti sa sajta predsednika Srbije.

Serija “Brooklyn Nine-Nine” trenutno je jedna od najpopularnijih komičnih serija u SAD, a nedavno je dobila i Zlatni globus za najbolju komediju.

U seriji, detektiv Džejk Perlata (Andy Samberg) je dovoljno dobar policajac da ne mora puno da radi ili da se striktno pridržava pravila. Možda je to zato što ima najviše hapšenja nego ostali ili zato što su mu svi stalno ugađali. Ali, sve se to menja kada dođe novi šef policije, kapetan Rej Holt (Andre Braugher). On će podsetiti "najboljeg" policajca da mora da poštuje značku. U stopu po broju izvršenih hapšenja, prati ga u stopu detektivka Ejmi Santijago (Melissa Fumero). Ejmi je odrasla sa sedmoricom braća i svi oni su policajci. Prva je devojka iz porodice koja ima uniformu i veoma je takmičarski nastrojena... u svemu. Sa njima rade i detektivi:  Teri Džefords (Terry Crews), Čarls Bojl (Joe Lo Truglio), Rosa Dijaz (Stephanie Beatriz), Đina Lineti (Chelsea Peretti)...

Нема коментара:

Постави коментар