MENI

Mesečev horoskop: 10. decembar 2014 - 11. januar 2015.

Pred vama je horoskop prema mesečevim menama, za mesečni period na razmedju godina - od 10. decembra 2014. do 11. januara 2015.

Ilustracija:  Danilo Rizzuti / freedigitalphotos.net



S drugom četvrti u Devici, 14. decembra, požurimo završiti poslove vezane za učenje, stvaranje reda u poslu, u kući, u odnosima. Važno je podsetiti se da trebamo pustiti nepotrebne brige o onome na što ne možemo uticati. Budimo praktični i napravimo sve što možemo. Jarac, Devica i Bik u tome su posebno uspešni. Ribe, Blizanci i Strelac uznemireni su jer ne znaju čega se od svojih brojnih aktivnosti odreći, kako završiti poslove i smiriti prebrz ritam življenja. Škorpija i Rak mogli bi otpetljati neke složene porodične ili ljubavne odnose.

S poslednjim ovogodišnjim mlađakom, 22. decembra, u Jarcu, neizbežno je rezimirati doživljaje iz prethodne godine. Nemojte biti prestrogi prema sebi, budite mudri i izvucite pouke. Jarac, Rak, Vaga i Ovan osetljivi su na kritiku i mogli bi se prepustiti seti. Uključite se u praznične pripreme jer će vas duh ljubavi razvedriti.

Devica i Bik, Škorpija i Ribe optimistično se pripremaju za novi ciklus. Osećaju da sa sebe, poput teškog kaputa, mogu skinuti svakodnevne brige. Blizanci i Strelac će se baviti vrednostima i novcem, a Lav i Vodolija pokušaće naći pravu meru energije koju daju drugima.

28. decembra, prva četvrt u Ovnu donosi uzbuđenje kojim želimo zakoračiti u novu godinu. Neumereni i hrabri u želji da pokrenemo novi krug života, trebamo dopustiti da nam život svojim suptilnim znakovima pokaže put.

Ovan, Lav i Strelac lako će uskladiti stvarne mogućnosti sa svojim željama. Ljubav i uspjeh u poslu u središtu su njihovog zanimanja. Vaga, Vodolija i Blizanci menjaju planove i lestvicu prioriteta, što njihove bližnje može izbaciti iz takta. Jarac i Rak, prisiljeni na kompromise, prolaze kroz nemirno razdoblje.

Početak 2015. godine pomalo je tajnovito razdoblje. Osećamo u sebi puno mogućnosti, no tražimo oko sebe putokaz, ljepotu, ljubav. S uštapom u Raku, 5. januara, u tome nas nepogrešivo vodi srce. Energija Raka ugrejaće osećaje i probuditi kreativnost.

Rak, Ribe i Škorpija svesniji su svojih stvaralačkih mogućnosti koje nestrpljivo žele ostvariti. Jarac, Ovan i Vaga promenjivog su raspoloženja. Na usluzi su drugima, ali ih ljuti kad zauzvrat ne dobiju zahvalnost i posebnu pažnju. Devica i Bik, uz podršku prijatelja, realizuju svoje stvaralačke poduhvate.

Senka Ljubić, astrologinja/ sensaklub.hr

Нема коментара:

Постави коментар