MENI

Znamo koliko si orgazama imala!

arztsamui / FreeDigitalPhotos.net
Bez obzira na to da li si saglasna sa tim ili ne, način na koji hodaš može da otkrije štošta o tebi - između ostalog i koliko si zadovoljna seksualnim životom. Pa, sa se bacima na čitanje ovog specifičnog govora ženskog tela...

Energičan hod otkriva da je žena zadovoljna seksualnim životom, dok je "uštogljeno" koračanje znak da u krevetu baš i nije sve idealno, pokazala je nedavno sprovedena studija.

Istraživanje je sprovedeno u Belgiji, žene su odgovarale na pitanja koja se tiču njihovog seksualnog života, a naučnici su analiziralil način na koji ove žene hodaju.

Istraživači nisu unapred znali ništa o seksualnom životu učesnica studije, ali analiza njihovog hoda otkrila im je da dame koje brzo, energično hodaju češće doživljavaju orgazam i zadovoljnije su seksom.

Nimalo iznenađujuće, ova studija pokazala je da žene koje češće doživljavaju vrhunac imaju više samopouzdanja, što se odražava i na njihov hod - koračaju energičnije, korak im je duži i lakši i izgledaju kao da se pomalo "šepure".

Autor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар