MENI

3D avantura "Kod kuće" (VIDEO)

Foto: YouTube screenshot
Ovog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi "Kod kuće", koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma "Kako dresirati svog zmaja 2". Simpatični Buvovi sleću pretpremijerno 21. marta, a premijera je zakazana za 22. mart u bioskopu Cineplexx Delta City.


Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam.

Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.


Animirana komedija "Kod kuće 3D" je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove glavnim junacima pozajmili su Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi) dok je režija poverena rediteljki Jani Maričić.

Ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji pokloniće se publici nakon projekcije u 15 sati i pre početka projekcije u 17 sati, u nedelju 22. marta u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte za premijeru su već u prodaji.

Autor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар