MENI

NAGRADNA IGRA: Besplatno vraćanje nevinosti

Marketing tim klinike ističe da je reč o sjajnom, a besplatnom poklonu za "sebe, prijatelje ili voljenu osobu". Diskrecija je, kažu, zagarantovana... Da pojasnimo, privatna klinika za estetsku hirurgiju u Sarajevu je objavila neobičan oglas, koji možete videti na www.mondo.ba, u kojem nudi "Besplatno vraćanje nevinosti".



Reč je o hirurškom zahvatu koji se zove himenoplastika, koji ova klinika nudi osobi koja tačno odgovori na pitanje.


A još je bizarnije samo pitanje - koliko puta je moguće "vratiti nevinost" hirurškim putem? Ponuđeni odgovori su 1, 2, 3, ni jednom i beskonačno mnogo puta (?!).

Marketing tim klinike ističe da je reč o sjajnom, a besplatnom poklonu za "sebe, prijatelje ili voljenu osobu". Diskrecija je, kažu, zagarantovana.

Sudeći po reakcijama - interesovanje za ovaj zahvat je veće nego što smo mislili. Zanimljivo je da se u komentarima zainteresovani više brinu oko anonimnosti i diskrecije, nego oko etičke strane ove bizarne  priče.

Da li je riječ o šali ili istini - ne znamo, jer zvaničan sajt klinike nije u funkciji, ali iskreno se nadamo da će "srećna dobitnica" pametno iskoristiti nagradu :)

Usput, šta mislite vi, koji je tačan odgovor? Ponuđeni odgovori su: jednom, dva puta, tri puta, beskonačno, uopšte nije moguće.

Šta biste vi zaokružili?

Нема коментара:

Постави коментар