MENI

"Parovi": Kupleraj na nacionalnoj TV

Teća sezona rijalitija „Parovi“ samo što je počela, a već je izazvala brojne kritike, pre svega zbog bluda i nemorala ukućana. Svađe, psovke, ogovaranja i smicalice obeležili su već prvi dan proveden u luksuznoj vili.

- To je slika našeg društva. Takvi programi daju veoma loš primer, posebno omladini. Mladi to upijaju kao poželjne modele ponašanja. Novim zakonom je to dozvoljeno. I nema velike razlike između vrtenja vesti ili rijalitija. Na jednom mestu okupljen je socijalni talog. Takvi programi mogu da proizvedu agresiju. Zakon ih treba zabraniti - kaže za Kurir dr Vesna Tomić, socijalni psiholog.

- Služba prati program svih emitera. Gledamo s posebnom pažnjom „Parove“ i reagovaćemo na sve što naša služba uoči kao nepravilnosti. Mi smo razgovarali s produkcijom rijalitija pre početka emitovanja i upozorili ih da se takav tip emisija mora emitovati odloženo. Posebno smo im skrenuli pažnju da neprimerene stvari ne smeju ići u etar. Deo ovog programa se prikazuje i iza ponoći, a tada važe malo drugačija pravila - kaže za Kurir Goran Karadžić, predsednik Saveta RTEM (bivše RRA).


Jelena Golubović: Maco, ti si profuknjača!


Svađu između Mace i Jasmina iskoristila je i Jelena Golubović da dosoli, pa je bosansku starletu nazvala profuknjačom, dok je Maca osula po rediteljki:- Ti mi kažeš, imala si seks pred kamerama. Odvratna si, matora, debela, vidi kakve su ti grozne grudi... Tebe niko neće.Podsmevajući se, Jelena joj je je odbrusila:- Dogovori se sa sobom, da li me hoće ili me neće. Kontradiktorna si. Ja sam spavala u krevetu sa svojim bivšim verenikom, a ti si prostitutka čim si prvo veče sela muškarcu u krilo - zaključila je Golubovićeva.

Maca Diskrecija simulirala oralni seks


Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, u startu je izazvala najviše pažnje time što je već prvog dana uspela da isprovocira skoro sve učesnike i posvađa se sa većinom. Ona je u jednom momentu simulirala i oralni seks sa bananom, dok su je cimeri nagovarali da snimi porno-film.

Maca Diskrecija tražila vibrator


Maca se na samom početku rijalitija poljubila sa Jasminom Nevenkićem, nakon čega ju je on odbio. Senada je zbog toga počela da ga vređala:- Neću sada ni ja sa tobom. Ti nisi muško, nemaš ništa u gaćama, vidi kako ti je mali, odvratan si! Radije ću nabaviti vibrator.Nevenkić joj džentlmentski nije odgovorio na uvrede, osim što je izrazio želju da spava sa Nelom Vidaković umesto sa njom.- Mama mi je rekla da ne dam odmah prvo veče - provocirao ju je Jasmin, naglasivši da je Maca napadna, a onda joj je naglasio:- Imam pravo da te odbijem.

Autor: Kurir

1 коментар: