MENI

Dejvid Linč: Ne radim nastavak "Tvin Piksa"!

Iako je nastavak kultne serije najavljivan za sledeću godinu, šanse da će biti snimljen su umanjene. Kako sada stvari stoje, i ako bude nastavka, njega neće potpisati autor i reditelj Dejvid Linč. Iapk, podsećamo i da su Linč i Frost već uradili "prvu ruku" scenarija za devet novih epizoda, pa mediji  spekulišu da bi i to moglo biti dovoljno "Showtimeu" da nastavi projekat?

Autor serije „Tvin Piks“ Dejvid Linč, saopštio je da neće režirati najavljivani nastavak. Po svemu sudeći, razlog je novac.

On se povodom toga oglasio na svom Tviteru:

„Nisam postigao dogovor sa televizijom Showtime. Nakon jedne godine i 4 meseca pregovaranja, napuštam projekat zato što su mi ponuđena nedovoljna finansijska sredstva za scenario kakav sam želeo da sprovedem u delo. Ovog vikenda sam počeo da obaveštavam glumce da neću režirati nastavak. Uprkos tome, nastavak serije će možda ipak biti snimljen i emitovan na Showtimeu. Volim svet „Tvin Piksa“ i žao mi je što nije postignut dogovor.“

Ljubitelji serije su možda razočarani ali verovatno nisu iznenađeni. Naime, prošlog meseca je objavljeno da postoje izvesne komplikacije u realizaciji nastavka serije.

Saopštenjem se oglasila i televizija Showtime:

„Žao nam je zbog današnje izjave Dejvida Linča, jer smo mislili da smo na istom zadatku. Showtime takođe voli svet „Tvin Piksa“ i još uvek se nadamo da ćemo postići dogovor sa autorima serije Dejvidom Linčom i Markom Frostom“

Linč i Frost su već uradili "prvu ruku" scenarija za devet novih epizoda, a mediji jutros spekulišu da će to biti dovoljno "Showtimeu" da nastavi projekat.

Izvor: Independent

Нема коментара:

Постави коментар