MENI

Kermit i Mis Pigi se rastali!

Kermit započinje vezu s novom devojkom koja radi u marketingu, a takođe je svinja i predstavlja veliku pretnju Mis Pigi.



"Nakon pažljivog razmišljanja i velikog broja svađa, Žabac Kermit i mua doneli smo tešku odluku da okončamo našu romantičnu vezu. Nastavićemo da radimo zajedno na televiziji i ostalim medijima, trenutno dostupnim i osmišljenim u budućnosti. Međutim, naši lični životi su odvojeni, a nastavićemo da viđamo druge ljude, svinje, žabe itd. Ovo je naš jedini komentar o ovoj privatnoj stvari... Osim ako ne dobijemo pravu ponudu. Hvala na razumevanju"..

Ova "tužna" objava na profilu Mis Pigi na Fejsbuku pogodila je mnoge fanove Mapet šoua. Međutim, ubrzo nakon toga usledio je i osvrt Kermita, koji je dao do znanja da je odluka bila njena.

Naravno, ne radi se samo o simpatičnoj šali na račun javnih raskida i razvoda američkih poznatih parova već i o promociji šoua "The Muppets" koji na jesen počinj na kanalu ABC.

Kermit započinje vezu s novom devojkom koja radi u marketingu, a takođe je svinja i predstavlja veliku pretnju Mis Pigi.

Izvršni producenti Bil Prejdi i Bob Kušel izjavili su da šou s emitovanjem počinje 22. septembra, a Imagine Dragons i Riz Viterspun već su potvrdili gostovanja.

B92

Нема коментара:

Постави коментар