MENI

Snima se novih 12 epizoda serije "Selo gori, a baba se češlja"

Radoš Bajić, reditelj i scenarista serije "Selo gori, a baba se češlja", rekao je da je ugovorio snimanje novih 12 epizoda. Glavni junaci će, do premijere novih epizoda, raditi na filmu "Braća po babine linije", komediji čije snimanje počinje u septembru, a premijera je zakazana za januar sledeće godine.



"Gledaćete one koje ste zavoleli, ali i mnoga nova lica, pa očekujemo ozbiljno osveženje kastinga. Volim da iznenadim gledaoce poznatim licima koja ne očekuju, pa će tu biti i poznatih ličnosti koje se inače ne bave glumom", rekao je Bajić za "Informeru".

Snimanje je zakazano za kraj ove i početak sledeće godine, a Bajić otkriva da je, posle dve godine, postigao dogovor sa Javnim servisom.

"Posle skoro dve godine ušao sam u Takovsku 10, gde me je tokom radnog vremena primio direktor Dragan Bujošević. RTS-u je mnogo više nego meni stalo da ima program koji donosi najveću gledanost, i ekonomsku isplativost", rekao je on.

Glavni junaci će, do premijere novih epizoda, raditi na filmu "Braća po babine linije", komediji čije snimanje počinje u septembru, a premijera je zakazana za januar sledeće godine.

Нема коментара:

Постави коментар