MENI

Kakve porniće Srrpkinje najviše vole?

Foto: FreeDigitalPhotos.net / arztsamui
Istraživanje poznatog sajta trebalo je da demistifikuje sklonosti pripadnica lepšeg pola ka sadržajima za odrasle. I, zaključio je "PornHub", žene najčešće ne traže velike penise, duple penetracije ili crnce. Žene najčešće traže lezbijske porniće, pri čemu se ni Srpkinje se po tome ne razlikuju značajno, kao što vole i da  vole da gledaju oralni seks i masturbaciju - oba pola.



Srpkinje, mahom heteroseksualne, rekle su da često uživaju u gej “akciji” – čak i kada se radi o dva muškarca, prenosi portal 24 časa.

“Prvi pornić koji sam u životu odgledala bio je gej, sa dva tipa. Drugarica i ja smo ga gledale kad smo bile u osnovnoj školi, i bio nam je smešan, i umem često to da pogledam čisto iz zabave. Ali to, bar ja mislim, ne može da napali devojke. Lezbijski pornići su meni super i mnogim drugaricama takođe, iako nismo gej. Msilim da je u pitanju činjenica da je sve nekako nežno”, rekla je dvadesettrogodišnja Sanja.

Još jedna stvar koja se posebno ističe kod žena jeste da vole da gledaju oralni seks i masturbaciju - oba pola.

“Ne znam zašto, ali znam dosta drugarica kojima je privlačno kad gledaju lika kako se samozadovoljava. Mene lično zaista pali kada gledam oralni seks, kada ga ona njemu pruža tačnije”, zaključuje Sanja za “24 sata”.

Нема коментара:

Постави коментар