MENI

Na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji: Kruševljani se ljubili najduže!

Najduži poljubac na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji ove godine trajao - 69 minuta * Takmičenje u najdužem poljupcu održano po osmi put, pred brojnom publikom i po predivnom vremenu za ovo doba godine.

Fotografija: Turistička organizacija Vrnjačka Banja
- Pred početak takmičenja Đorđe me je zaprosio, bila sam oduševljena jer nisam znala njegovu nameru. Još više ga sada volim, jer nije mala stvar javno iskazati osećanja pred ovolikim brojem medija i posmatrača….Ovo je za nas dvostruka pobeda - kaže Alurac Irena koja je sa svojim partnerom Božić Đorđem, pobedila u najdužem poljupcu, koji je ove godine trajao 68 minuta.

Inače Irena i Đorđe su pobedili 2013, 2014. i 2015. godine i dolaze iz Kruševca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Rečević Anita i Nedeljković Stefan iz Kraljeva, dok su najudaljeniji par Aleksandra i Danijel Kostić iz Pirota. Najstariji par je Jevđić Milojka i Dragoslav iz Topole sa 56 godina.

Vredne nagrade (putovanje u PRAG, velnes vikendi, svarovski nakit…) su privukle do sada najveći broj parova, ukupno 24.

- Ostali parovi mogu napokon da odahnu. Irena i Đorđe su definitivno najavili povlačenje, tako da su ostavili mogućnost i da neko drugi pobedi, jer protiv njih jednostavno nije bilo “leka” - kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Нема коментара:

Постави коментар