MENI

Sada i android i iOS aplikacija 24 minuta sa Zoranom Kesićem (DOWNLOAD)

Populrna emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem", vratila se na male ekrane, ovog puta na 02.TV, ali ćete je ubuduće moći gledati i na onim još manjim - na svojim telefonima i tabletima, zahvaljujući novoj android aplikaciji koja će osim regularnih epizoda donositi neke ekskluzivne snimke i zanimljive situacije iz studija, intervjue sa gostima pre i posle snimanja...






Aplikacija će biti besplatna tokom oktobra, posle čega sledi Trial period od 15 dana, posle kojeg će mesečna pretplata iznositi 2€.

LINK za preuzimanje aplikacije je: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.nth.android.minuta, odnosno za iOS: https://itunes.apple.com/app/id1282461804

A u njemom opisu je navedeno: "24 minuta je ponekad premalo da se kaže sve što se misli o nekoj temi ili događaju. Takođe, brza i pravovremena reakcija Kesića je ponekad nemoguća zbog toga što emisija ide jednom nedeljno.

Na našoj aplikaciji, pored regularnih epizoda koje su dostupne odmah nakon TV premijere, možete videti i neke ekskluzivne snimke, pogledati atmosferu i zanimljive situacije iz studija, intervjue sa gostima pre i posle snimanja. Možda i najbolje od svega, putem aplikacije možete i postavljati pitanja na koja će Kesić i ostatak ekipe odgovarati uživo!

Aplikacija vam, takođe, omogućava brzo i lako prijavljivanje za publiku ukoliko želite da prisustvujete snimanju emisije. Priključite se zajednici dvadesetčetvrtominutaša i postanite i sami deo emisije!"

Нема коментара:

Постави коментар