MENI

Učesnica "Parova" priznala: Masturbiram svako veče!

Voljenka Ilić, istaknuta zvezda devesetih ne prestaje da intriga javnost svojim životnim pričama. Ne krije da je često u mladosti bila u društvu loših momaka, a takmičare je šokirala izjavom da su zbog nje "sevali" i meci.

printscreen/TvHappy



Takmičarka ne može da sakrije da joj nedostaje Milorad, iako sa njim nije želela da ostvari bliži odnos, jer kako ističe ne gleda ga kao muškarca sa kojim bi bila intimnija.

U razgovoru sa Bakijem, Voljenka je istakla da svako veče pred spavanje uživa u dodirivanju svojih intimnih delova tela.

- To mi je ritual, svako jutro i uveče pre nego što zapim, volim da se poigram sa sobom.Ovde ne mogu baš da se opustim, jedino u tuš kabini - rekla je.

Nakon izjave, koja je šokirala i Bakija i Ivana Marinkovića, Voljenka je na stolici demonstrirala kako diže i spušta svoju karlicu, simulirajući svoje seksualne fantazije.

Baki nije krio da je oduševljen Voljenkinim umećem, pa ju je zamolio da mu pokaže ponovo, a kako se takmičarka malo više zanela i ubrzala tempo, pala je sa stolice.

Alo.rs

Нема коментара:

Постави коментар