MENI

Kako otključati telefon ako se zaboravi šifra?

Kako ne biste morali da ga resetujete i izgubite dragocene podatke ili još gore, zauvek izgubite, otkrivamo vam prilično prosto rešenje da ga otključate.

Pixabay.com

Nekada smo upisivali šifre ili PIN kod, a danas telefon možemo da otključamo svojim licem, otiskom prsta ili zenicom oka.

Ipak, vrlo lako se može desiti da zaboravite šifru ili PIN, pogotovo ako koristite više Android uređaja, ili da usled određenog problema telefon ne može očita vaše biometrijske podatke.

Kako ne biste morali da ga resetujete i izgubite dragocene podatke ili još gore, zauvek izgubite, otkrivamo vam prilično prosto rešenje da ga otključate.

Sve što vam je potrebno jeste da instalirate Android Device Manager, ako ga već imate, potrebno je da ga aktivirate.

Na kompjuteru idite na https://www.google.com/android/devicemanager. Unesite svoju Gmail adresu i njenu šifru. Kliknite na Sign in.

Odaberite opciju Lock, unesite novu šifru i ponovo kliknite na Lock.

www.b92.net

2 коментара:

  1. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161

    ОдговориИзбриши
  2. Dobar dan.Za ovu zenu je dovoljno reci par reci. Prava pomoc,sigurni efekat ,definitivno smisao njenom zivotu je da pomognem drugima,i dan danas u kontaktu,prijatelj,savet i pomoc u svakom trenutku. Evo skoro godinu dana od kako sam joj se javila i kako mi je pomogla (vratila decka kojim sam sada u braku) kako je rekla tako je i bilo .Nije trenutna pomoc evo i dalje traje isto kao sto je prvog dana. Nista vise od toga necu reci. U ostalom se sami uverite. Viber
    +381 60 30 01 161

    ОдговориИзбриши