MENI

Samsung Galaxy A7 2018: Zašto je dobar izbor

Samsung Galaxy A7 je telefon kojim kompanija Samsung pokazuje ko i dalje vlada tržištem mobilnih telefona, u ovoj kategoriji uređaja. Idealan je izbor za kupovinu jer ima moćnu zadnju trostruku kameru i elegantni dizajn. U potpunosti odgovara potrebama i zahtevima korisnika, imajući u vidu da prema istraživanjima 31 odsto korisnika više voli opciju ‘Wide angle’ na dodatnoj kameri mobilnog telefona. Koju opet Galaxy A7 ima.

Foto: news.samsung.com

Kamera sa objektivom od 24 megapiksela je takva da automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zbog toga savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima slabe osvetljenosti.

Trostruka kamera sastoji se još i od senzora od 8 megapiksela sa uglom od 120 stepeni i ultraširokim objektivom koji pravi fotografije neograničeno širokih kadrova, kao i senzora od 5 megapiksela zaduženog za određivanje dubine i aktiviranje efekta zamućene fotografije, koji svi tako volimo.

Prednjom kamerom od 24 megapiksela i podesivim LED blicem se, uz funkciju Selfie Focus, mogu snimiti selfiji sa efektom zamućenja, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Sa opcijom inteligentne funkcije za optimizaciju, Galaxy A7 kamera kategorizuje predmet i prilagođava boju, kontrast i osvetljenost kako bi odmah optimizovala kvalitet slike. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dostupni su i servisi Bixby i Samsung Health.

Dizajn je, takođe, veliki plus ovog telefona. Modernih je boja, dostupan u sjajnoj plavoj, crnoj i raskošnoj zlatnoj boji. Dolazi sa Super AMOLED infiniti displejem od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 elegantnim i praktičnim, ali i udobnim za držanje u ruci.

Galaxy A7 dostupan je po ceni od 41.990 dinara.

A serija Samsung mobilnih telefona veoma je popularna zbog svoje pristupačnosti i funkcija koje dolaze sa premium modelima uređaja. Ono što je sigurno je da se kamera ovog telefona i te kako može svrstati u premium klasu.

Нема коментара:

Постави коментар