MENI

HOROSKOP za 2020. godinu: Godina velikih promena

Godine 2020. čeka nas jveliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će uticati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.


Ilsutracija pixabay.com
Astrologija nam otkriva kako planeti utječu na nas na Zemlji. Ne uključuje uvijek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okoliš, politiku, društvene uvjete i životne cikluse.

Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stupnja znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promjene u našim životima.

Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promjene u našim društveno-političkim sustavima. Ispada da je vrijeme za revolucije – promjene.

Prema Mauriceu Fernandezu, ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodjele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka mijenjaju.

Možemo prosuđivati ​​stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo biti zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo razumjeti kako naše odluke mogu imati značajan utjecaj na širi svijet.

Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vrijeme.

Kako će Saturn i Pluton utjecati na nas?

Pogledajmo sada povijest i izvucimo lekcije. Gledajući unatrag konjunkcija se dogodila u listopadu 1914. godine, u vrijeme Prvog svjetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promjene vlasti. Raspušteno je Otomansko carstvo, Austro-Ugarsko carstvo i ruska monarhija.

Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – donio je totalitarizam i fašizam u Europi. Godine 1939.-1941., za vrijeme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je drugi svjetski rat.

Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se mijenja.

1982. godinu obilježio je ciklus koji je donio veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je također eskalirao. U siječnju 1983., vulkan Kilauea eruptirao je i je uvijek je aktivan.

Idemo sada u budućnost...

12. januara2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stupnja znaka Jarca. To će prouzročiti promjenu dinamike moći koja će se osjećati još dvije godine. Već i ove godine ćete to moći osjetiti.

Doći će i do nekih promjena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okoliš je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na utjecaje na okoliš – vulkan ili potres treba potražiti.

Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činit će kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnoj razini. Separatističko raspoloženje u SAD će se pojačati.

Postoji razlog zašto se konjunkcija naziva Velika konjukcija.

Ne oduprite se promjeni. Ona će se dogoditi bez obzira želite li to ili ne. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić


Foto: pixabay.com

A sada još konkretnije


OVAN – Vrijeme je za nove pobjede!

U 2019. godini bili ste vrlo vrijedni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Štakor, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspjeh. Uspjeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobjede i imat ćete veliki poticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.


BIK – Ostvarenje najljepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promijenit će vam pogled na život i povjerovat ćete da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje financijskog blagostanja. Ovo je savršen period da riskirate i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!


BLIZANCI – Osjetite životnu radost!

Blizanci svaku promjenu očekuju otvorenog srca i s dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje period pun rada, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lijepa poznanstva.


RAK – Povratak lijepe prošlosti!

Uspjeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni raditi na sebi i hrabro krenuti ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje s članovima obitelji, povratak u stari dom ili provođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!


LAV – Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada trebate pokazati upornost i kreativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promijenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidljiv period velikih promjena, a mnogi će promijeniti i mjesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strahom, jer svaka promjena bit će početak pozitivnih događaja u vašem životu.


DEVICA – Vrijeme je za obiteljske radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina bit će izvor sreće za svaku Djevicu, naročito kada je u pitanju privatni život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili uspostaviti dobar odnos s voljenom osobom, biti dobar roditelj ili riješiti stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate vjenčanje, stvaranje ili širenje obitelji ili rješavanje stambenog pitanja.


VAGA – Vrijeme je da osjetite harmoniju!

Posljednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelijepe promjene! Spremite se na potpunu promjenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete se moći opustiti, osjetiti mir, uživati baš svakog dana i osjetite istinsku harmoniju koju će vam podariti voljena osoba.


ŠKORPION – Sve se mijenja nabolje!

Život vam više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? S dolaskom 2020. sve će se promijeniti! Sljedeća godina je zapravo najbolje vrijeme da drastično promijenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slijede. Škorpioni su uvijek išli protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog zraka” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.


STRELAC – Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svjesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će donijeti nešto na što ste dugo čekali, možda čak i cijelog života. Sve će se drastično promijeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta vjerojatno ćete donijeti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mjesto.


JARAC – Pronađite vrijeme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vrijeme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa raditi, a potpuno ste zaboravili na sebe. Godina pred nama donijet će vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Što vas čini sretnim? U 2020. godini imat ćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite što je vaša velika želja i već prvog dana naredne godine načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!


VODOLIJA – Koncentrirajte se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodolija 2020. bit će teška i napeta godina. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događanja. Ipak, imat ćete priliku da postignete cilj kojem ste stremili više od godinu dana. Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo se morate koncentrirati na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobijedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mjesto!


RIBE – Ostanite pozitivni!

Za vas će naredna godina biti sve, samo ne dosadna! Oslobodit ćete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje. Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promijeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu. Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.
Izvor: Lovesensa/Stil

Нема коментара:

Постави коментар