MENI

HBO Max stiže u Srbiju: Sve o novom striming servisu

HBO Max je novi striming servis koji će od 2022. godine biti dostupan u Srbiji, ali i čitavom regionu, dok će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španija i Andora već 26. oktobra 2021. godine dobiti priliku da vide kako on izgleda.

HBO Max pokrenut je prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama, kao striming servis kompanije WarnerMedia, a pod jednim imenom objedinjuje najbolje svetske sadržaje iz različitih produkcija: HBO, Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Original samo su neke od njih.

Kako smo videli u najavnom videu objavljenom danas, čini se da će HBO Max imati različite profile za više korisnika – što znači da će jedan nalog moći da koristi više ljudi. 

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome koliko će pretplata na HBO Max iznositi u Evropi.

Nema ni zvaničnih informacija o tome šta nas čeka na ovom striming servisu, ali najavni video otkrio nam je da ćemo gledati „hrabrije priče, još veći blokbasteri i revolucionarna originalna produkcija“. Serije Igra prestola, Prijatelji, Sluškinjina priča, Štreberi, samo su neki od naslova koji će biti na strimingu. Tu su i MAX Originali – nove epizode nove sezone serije Tračara, Stjuardesa, Rođeni s vukovima, najveći svetski blokbasteri, dokumentarni filmovi i mnogo toga drugog.

Ljubitelji filmova i serija u Srbiji za sada mogu da uživaju u striming servisu HBO GO.

NOVA

Нема коментара:

Постави коментар