MENI

OVO JE LJILJANA KOJOJ JE TOMA ZDRAVKOVIĆ POSVETIO NAJLEPŠU PESMU

Naša popularna glumica osećala je neprijatnost što je baš nju opevao legendarni pevač.

IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/TOMA ZDRAVKOVIĆ

 Ljiljana Blagojević je poznata glumica koju krasi duga, besprekorna karijera puna priznanja i velikih uloga kako u pozorištu tako i na filmu. Međutim, retko ko zna da Ljiljana nikad nije imala želju da se bavi glumom već da je to bio čist splet okolnosti. Za nju su vezane mnoge zanimljivosti, pa i jedna za Tomu Zdravkovića zbog koje se dugo stidela.

Na trećoj godini studija dobila je svoju prvu ulogu u filmu “Sećaš li se Doli Bel”, a zatim i ulogu u seriji “Doktorka sa sela” gde je i upoznala čuvenog Tomu Zdravkovića koji je pisao muziku za tu seriju.

Ljiljana je već bila ozbiljna glumica a zaljubljivi Toma nije krio da mu je bila simpatična. Međutim između njih dvoje nikada nije postojala nikakva ljubavna veza, ali to Tomu nije sprečilo da joj posveti pesmu “Za Ljiljanu”. Ljiljana je tada postala vrlo popularna, čak su je i na ulici zaustavljali kako bi je pitali za terapiju jer je u seriji glumila doktorku.

Ljiljana Blagojević je znala da je pesma posvećena njoj ali godinama je ćutala o tome. Tek nekoliko godina kasnije izjavila je da joj nije bilo prijatno što joj je Toma posvetio pesmu. 

“Tačno je, stihovi te numere posvećeni su upravo meni. Verovatno sam mu bila draga i simpatična, pa sam ga inspirisala da napiše “Za Ljiljanu”, rekla je jednom prilikom stidljivo glumica.

Ljiljana je napustila Beograd i danas živi na selu, a evo kako izgleda: 

IZVOR: INSTAGRAM/LJILJANA_BLAGOJEVIC/SCREENSHOT


Нема коментара:

Постави коментар