MENI

Kada će nastavak Crne svadbe i koje su nove serije RTS-a

Na kanalima RTS-a gledaoci će tokom 2022. godine, imati prilike da gledaju nastavke serija u novim sezonama, koje su već stekle veliku popularnost, ali i neke sasvim nove naslove.

FOTO: PROMO/FIREFLY PRODUCTIONS

Serija Crna svadba je privukla posebnu pažnju.

„Vrlo je neobična, i ostavila je tim otvorenim krajem, mogućnost za još sezona. Još ne znamo, nismo ni čitali taj novi nastavak, ali sve aludira na to da će biti nastavka", rekao je u Beogradskoj hronici Marko Novaković, odgovorni urednik Dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a.

Dodao je da je prošla godina bila rekordna po broju premijera - na RTS-u je emitovano 220 premijernih epizoda, što se do sada, kako kaže - nikada nije dogodilo. Gledaoci su pratili 15 novih serija, koje su realizovane što u licencnoj, što u sopstvenoj produkciji. 

„Ono što je bitno to je kvalitet koji želimo da gajimo. Kamiondžije su krenule i odlično su prihvaćene, imale su sjajan rejting u prvom vikendu emitovanja, tu je još 10 epizoda, dakle ukupno 12 u toj novoj sezoni", kaže Novaković.

Dodaje da su na programu reprize epizoda prve sezone serije Junaka našeg doba, a da gledaoce u februaru očekuju još 24 epizode koje govore o porodici Čičanović i njihovim dogodovštinama.

Osam epizoda serije o Leskovcu, Bilo jednom u Srbiji, kreće sa prikazivanjem posle Kamiondžija, u vidu vikend-serije, a u planu je i emitovanje hrvatske serije Područje bez signala sa šest epizoda.

Novaković je za kraj rekao da će mnoge serije koje su prošle godine imale prvu sezonu, ove godine dobiti svoj nastavak.

Нема коментара:

Постави коментар