MENI

HOROSKOP: Natalna karta i kompletno tumačenje besplatno

Natalna ili astrološka karta predstavljaju najprecizniji horoskop za pojedinca. Tačan datum i vreme rođenja osobe su neophodni podaci kako bi se natalna karta formirala i očitavala jedinstveni horoskop. Vreme i datum rođenja predstavljaju sliku neba i raspored zveda pod kojima je neko rođen. Onog momenta kada se rodimo, zvezde su unapred definisale naš životni put.

Pixabay


Pri našem rođenju, energija planeta i zvezda mogu uticati na formiranje naše ličnosti. Da li naš životni put, naše odluke i prepreke zavise od rasporeda zvezda može Vam pokazati natalna karta.

Da biste dobili Vašu kartu neba sa ucrtanim položajem zvezda (ličnu natalnu kartu), u trenutku vašeg rođenja, potrebni je da unesete dan, mesec i godinu, tačno vreme i mesto rođenja.

1. U redu, gde piše Birth date (Datum rođenja) kliknite na strelicu, pa izaberite odgovarajući broj, a zatim i naziv meseca.

2. U drugom redu, gde piše Birth time (vreme rođenja), izaberite klikom na strelicu odgovarajuće vreme.

3. U trećem redu, gde piše Birthplace (Mesto rođenja) izaberite klikom na strelicu odgovarajuće mesto, prvo državu, pa region i na kraju grad Vašeg rođenja.

Najzad, odaberite željene podatke – natalnu kartu ili dnevni horoskop – imate mogućnost da birate engleski ili ruski jezik. Natalnu kartu možete da odštampate ili da sačuvate. Svaki simbol na karti prati i objašnjenje, ali ono se vidi tek kad mišem pređete preko njega. Ako kliknete na simbol, ili na stelicu u uglu objašnjenja, dobijate i opis položaja planete u znaku i polju.


Нема коментара:

Постави коментар