MENI

Astrolozi otkrivaju: Ovih šest datuma biće najsrećniji u martu 2023. godine

Imamo nešto što će vas sigurno zanimati - evo kojih će 6 datuma, prema prognozi astrologa, biti najsrećniji u martu mesecu ove godine!

Foto: Pixabay

3. mart – ogledalo datum

Dan 3.3 u ovoj godini biće pogodan za razvoj. Možete ga posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti.

Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete savladati izazove i biti motivisani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmeriti sebe na neki bolji put u životu.


7. mart – dan promene položaja Saturna

Od marta 2020. Saturn je u znaku Vodolije, a  7. marta ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam doneti mnoge važne promene u svim područjima života. Prve pozitivne stvari čućete već 7. marta kada možete preduzeti inicijativu za dalji napredak.


16. mart – Venera ulazi u Bika

Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti vrlo dobra i važna tranzicija pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu, a 16. mart će biti vrlo svetao i izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan je vrlo važno obaviti kućne poslove, čišćenje i dovesti stvari u red generalno.

Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promenite svoj život nabolje, transformišete loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe.


19. mart – Merkur ulazi u Ovna

Merkur se ne oseća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolje nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem.

U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba biti posvećen finansijskim i pravnim poslovima.


20. mart – prolećna ravnodnevica

Ovo je vrlo povoljan i možda najsvetliji dan marta. Astrolozi primećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa s ravnodnevnicom, s manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. Dvadeseti mart se može smatrati danom dobre energije, i tada možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju.


23. mart – Plutonova promena epohe

Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije i time se završava petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi atma.hr.

Нема коментара:

Постави коментар