MENI

Kako se podnosi prijava za penzionerske kartice (kompletno uputstvo)

Počele su prijava za penzionerske kartice nove generacije. Zahtev za izdavanje Penzionerske kartice penzioneri mogu podneti elektronski na sajtu Fonda PIO (www.pio.rs) ili u filijali tog Fonda gde će zaposleni u Fondu pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev.


Formular za popunjavanje je jednostavan. Za prijavu je potrebna samo lična karta, a čitava procedura traje do dva minuta.

Kartice će se izdavati sukcesivno, kako budu izrađivane, kako bi do 1. oktobra svi korisnici penzija koji se prijave imali svoje penzionerske kartice. Kartice će se preuzimati na šalterima Fonda PIO kojih ima 170 širom Srbije. PIO Fond će obavestiti penzionere telefonom ili mejlom, u zavisnosti za šta se korisnik bude odlučio prilikom prijave, kada njihove penzionerske kartice budu u filijali spremne za preuzimanje.

Istovremeno, pozvane su i društveno odgovorne kompanije da se uključe u akciju i pomognu  u ovom važnom projektu koji predstavlja još jedan od načina da našim penzionerima pokažemo da brinemo o njima. Privredni subjekti treba da popune kontakt formu sa osnovnim podacima, koju će od sutra moći da pronađu na sajtu Fonda PIO, a sve kako bi blagovremeno bili pripremljeni sporazumi o saradnji.

Penzionerske kartice su  važne jer omogućavaju brojne popuste i pogodnosti za naše penzionere, koji će moći da kupuju po jeftinijim cenama ili da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se našoj akciji.

Dakle, svako ko se prijavi za karticu imaće popuste u raznim trgovinskim lancima i prodavnicama, restoranima, salonima, muzejima, pozorištima…

Prijava za penzionersku karticu počela je 15.3. u ponoć na linku zpk.trezor.gov.rs.


Detaljno uputstvo

Ministar finansija Siniša Mali objavio je detaljno uputstvo kako se podnosi prijava za penzionerske kartice.

  • Zahtev za izdavanje Penzionerske kartice penzioneri mogu podneti elektronski na sajtu Fonda PIO (www.pio.rs) ili u filijali tog Fonda gde će zaposleni u Fondu pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev.
  • Sve je spremno, link za prijavu će biti aktivan od ponoći, a formular za popunjavanje je jednostavan. Za prijavu je potrebna samo lična karta, a čitava procedura traje do dva minuta.
  • Kartice će se izdavati sukcesivno, kako budu izrađivane, kako bi do 1. oktobra svi korisnici penzija koji se prijave imali svoje penzionerske kartice. Kartice će se preuzimati na šalterima Fonda PIO kojih ima 170 širom Srbije. PIO Fond će obavestiti penzionere telefonom ili mejlom, u zavisnosti za šta se korisnik bude odlučio prilikom prijave, kada njihove penzionerske kartice budu u filijali spremne za preuzimanje.
  • Istovremeno, pozivam i društveno odgovorne kompanije da se uključe u akciju i pomognu nam u ovom važnom projektu koji predstavlja još jedan od načina da našim penzionerima pokažemo da brinemo o njima. Privredni subjekti treba da popune kontakt formu sa osnovnim podacima, koju će od sutra moći da pronađu na sajtu Fonda PIO, a sve kako bi blagovremeno bili pripremljeni sporazumi o saradnji.
  • Penzionerske kartice su nam važne jer omogućavaju brojne popuste i pogodnosti za naše penzionere, koji će moći da kupuju po jeftinijim cenama ili da dobijaju jeftinije usluge, kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se našoj akciji.
  • Dakle, svako ko se prijavi za karticu imaće popuste u raznim trgovinskim lancima i prodavnicama, restoranima, salonima, muzejima, pozorištima…

Нема коментара:

Постави коментар