MENI

Testirajte svoj IQ: Šta sve vidite na ovoj slici

Najnovija zagonetka iz FreshersLive izaziva vas da pronađete jednu reč na slici. Morate da budete u mogućnosti da uočite reč „play“ (igra) u moru sličnih reči. Jedan od načina da pokušate da se uhvatite u koštac sa tim je da odvojite sliku na delove i dozvolite vašim očima da gledaju niz redove ili kolone, umesto da gledaju sliku kao celinu.

fresherslive.com

Da li ste već uspeli da uočite reč „play“ ili još uvek tražite? Zaboravili smo da napomenemo da ovde zapravo postoji vremensko ograničenje od 13 sekundi, pa ako još tražite, možda vam je već ponestalo vremena. Ali ne brinite, možete da nastavite da tražite i vidite koliko je vama i vašim najbližima potrebno da pronađete reč.

Ako još uvek tražite, evo saveta – pogledajte desnu stranu fotografije, a ne levu, jer je to potpuno gubljenje vremena. I još jedna pomoć – donja desna četvrtina je mesto gde ćete pronaći svoju reč.

Ako ste reč „play“ pronašli u zadatom roku, možemo da kažemo da imate zadivljujući IQ i očigledno ste vrlo dobro upućeni u optičke iluzije i mozgalice.

  • Autor: N1 Sarajevo

Нема коментара:

Постави коментар