MENI

Pošta Srbije predstavila besplatnu aplikaciju, SMS poruke više neće stizati građanima

 JP "Pošta Srbije" predstavilo je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će biti izbegnute moguće malverzacije.

Google Play

Iz "Pošta Srbije" su najavljene važne inovacije i modernizacija usluga sa ciljem podizanja nivoa efikasnosti i korisničkog iskustva. U skladu sa tim ciljem, Pošta Srbije predstavila je besplatnu aplikaciju koja je već dostupna korisnicima.

"Pošta Srbije od aprila meseca više neće slati SMS poruke i imejlove. Građani mogu potpuno besplatno da instaliraju aplikaciju ili na Google Store-u ili na Apple Store-u. U slučaju da im treba bilo kakva pomoć, mogu doći u bilo koju poštu. To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije u pošti o vašem paketu na jednom mestu", poručio je v. d. direktora "Pošta Srbije" Zoran Đorđević.

Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama, navodi se u saopštenju.

Korisnici će pored postojećih funkcionalnosti poput zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije, preko SMS i Vajber poruka, a kojima su u prethodnom periodu bili izloženi.

Нема коментара:

Постави коментар