MENI

PONOVO OTVORENA KINESKA ROBNA KUĆA „YOUMART“ U KRUŠEVCU (Foto galerija)

U Kruševcu je, posle gotovo dve godine, u centru grada svečano otvorena kineska prodavnica Youmart, zakupca robne kuće Trayal čije su prostorije stradale u požaru, a koje su sada potpuno renovirane.

Generalni direktor Trayal korporacije Miloš Nenezić zahvalio se institucijama i svim ljudima koji su puno pomogli u trenutku kada se dogodio požar u ovoj kineskoj robnoj kući. Posebnu zahvalnost iskazao je Dunav osiguranju i vlasniku lanca robne kuće Youmart.

- Dobili smo nov prostor od nečeg što je više desetina godina čekalo ozbiljnu rekonstrukciju. Vlasnik lanca robne kuće Youmart Zu je sa nama u svim našim pregovorima koje imamo sa partnerima Trayal korporacije. Uvek je na našoj strani, ne u svojstvu prevodioca, već u formi nekog ko objašnjava šta Trayal korporacija znači za Kruševac i Srbiju, i time dobijamo znatne prednosti u pregovorima. Inače, sam Zu je u poslovnim odnosima sa predsednikom Kine Sijem. Ono što je najbitnije je da Trayal korporacija i grad Kruševac imaju nov, savremen prostor. Za Trayal je najbitnije da od toga ubiramo prilično dobru kiriju i da nemamo puno troškova. Veoma je važno i to da će biti zapošljen određeni broj radnika, a tu će se prodavati i roba iz kruševačkog kraja.

Vlasnik trgovinskog lanca „Youmart“ Zhu Kju Ping koji poseduje više od 20–ak robnih kuća u Srbiji nije samo zakupac, već i prijatelj i partner korporacije „Trajal“, nastavio je Nenezić. On je istakao i njihovu pomoć u okviru bilateralnih poslovnih odnosa koje ova kompanija ostvaruje sa partnerima iz NR Kine.

Na usluzi građanima, u novom poslovnom prostoru na tri sprata biće na raspolaganju 26 zaposlenih, uz široku lepezu robe široke potrošnje.

Direktorka Oblasti gumarstva Trayal korporacije Andrijana Jovanović rekla je da ova izuzetno moderna robna kuća ima 3.000 metara kvadratnih poslovnog prostora, panorama lift i veliki asortiman proizvoda za sve naše proizvođače.








Нема коментара:

Постави коментар