MENI

Najlepše SMS čestitke za Novu godinu

I tako... Evo još jedne Nove godine i novog početka. Ako nameravate da velikom broju prijatelja i poznanika čestitate praznik putem SMS poruka, a nemate inspiraciju da smišljate posebnu baš za svakoga, evo novih i drugačijih predloga za praznične sms želje.
By anankkml / freedigitalphotos.net


Sa svojim jednim srcem, dva oka, pet litara krvi i 206 kostiju želim ti sve najbolje u Novoj godini!

Želim ti da ti nova 2015. godina donese dvanaest meseci sreće, 52 nedelje zabave, 365 dana uspjeha, 8.760 sati dobrog zdravlja, 52.600 minuta sreće, 3.153.600 sekundi zadovoljstva i... to je sve!

U 'Božjoj banci' Bog je stavio 365 dana punih ljubavi, sreće, zdravlja i blagoslova za tebe... zato uživaj trošeći ih! Sretna Nova!

Srećna Nova, zaljubljeno Valentinovo, srećan Uskrs, sretćan rođendan, srećan Božić... a sada me ne gnjavi sledećih 12 meseci!

Prije nego sunce zađe, pre nego sećanja zakažu i... pre nego pukne mreža, želim ti najbolju novu 2015. godinu!

Neka tvoje brige traju koliko i tvoje novogodišnje odluke! Srećna Nova!

Bilo je mnogo trenutaka u 2014. godini kada sam te živcirala, naljutila i smetala ti... samo da te obavestim da to planiram činiti i u 2015. Sretna Nova!

Sve ružno što ti u knjizi života piše nek se od danas izbriše. A sve lepo što ti se sniva nek ti se od ove godine zbiva! Srećna nova Godina

Ispuni godinu životom, a ne život godinom, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš.

Život nema reprizu! Srećna ti Nova godina.

Za dane nove, za dane bolje, za sve one što Sreća zove. Za radost i lepotu, za sve najlepše u životu. Srećna Nova godina.

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Srećna Nova godina!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Dok poruku čitaš ovu i godinu čekaš novu iz mog srca ti primi želju - dočekaj je u veselju.Nek ti je živoz pun sreće i snova i nek ti je SREĆNA GODINA NOVA

U Novoj godini ti želim da budeš moj!

U Novoj godini ti želim puno para. Ljubav, zdravlje i sreća će doći sami po sebi! 

Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2011, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2013. posaljete kes!

Ova poruka nek' ti bude pouka - zivi, vristi, razbijaj i plesi, covek je rodjen da gubi i gresi, prokockaj dane, prodivljaj noci jer jednog dana to vise neces moci!!! Sretna Nova!

Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog… PRAVI DEDA MRAZ NE POSTOJI! Ipak, ja ti mogu doneti SRECU...

Kad poslednji čas najavi ponoć, nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene, al' ipak, srećo, SREĆNA TI NOVA!

Nova godina je kao list, nenapisan, beli, čist... Na njega se piše iskrena želja: puno ljubavi, zdravlja i veselja!

Kad anđeli upale novogodišnju sveću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a hiljade zvezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Srećna Nova godina!!!!

Ako budes videla coveka u crvenom kako te trpa u vrecu nemoj se uplasiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodisnju zelju!

Na ovom ekranu ne mogu stati sve moje zelje, moze stati nekoliko slova – Srećta ti godina nova.

Idi putevima koje bira tvoje srce, voli ono što ispunjava tvoju dušu, budi sa onima koje zaista voliš i ne dozvoli da izgubiš ono što zaistaželiš! Sretna Nova 2011.godina!

“U životu ti želim sve najbolje: zdravlja, veselja, ljubavi…bla,bla,bla… Dosta tih pizdarija! Želim ti neverovatan sex, takav da te infarkt strefi, želim ti da u pola manje radiš, a da te plaćaju tri puta više. Hiljadu ludih noći sa najludjim prijateljima. Ako ovo pošalješ na 10 adresa dogodiće se… ništa…. kao i obično.. ali barem ćeš uspeti da izmamišosmeh svojim prijateljima…:P

Zelim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, srecu pored sebe. Da ti svaka zelja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh. Srecna Nova godina.

Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Zelim da sreca sa tobom koraca, da te prati ljubav od kamena jaca, da te ljudi vole i cene, da u zivotu ne znas za probleme. Srecna Nova godina!!!!

Nek ti zivot bude kao najsjajnija zvezda, u kome za tugu nikad nema mesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najlepse zelje Srecna Nova godina!!!!

To što nismo jedno pored drugog u ovom trenutku ne znači da u mislima nisam sa tobom. Brojimo zajedno: deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva – Srećna Nova godina!

Znam da znaš šta ti želim. Srećna Nova godina.

Zamisli da si Deda Mraz. Koliko bi želja morao da ispuniš u novogodišnjoj noći? Al’ pošto nisi, imaš samo jednu obavezu – požuri, kasniš na proslavu!

1 коментар: