MENI

NOVE mts postpejd tarife: Morava, Omorika i Soko

mts je predstavio sedam potpuno novih tarifa - Morava, Omorika i Soko - koje donose raznovrsne povoljnosti.
 
Foto: MTS


Korisnici koji se opredele za neku od novih tarifa doprineće zaštiti životne sredine, jer će, od svakog mesečnog računa za Moravu, Omoriku i Soko, mts izdvojiti po 1 dinar za očuvanje prirode Srbije.

Tarife Morava 1, Morava 2 i Morava 3 nude neograničene minute u mobilnoj mreži mts-a, ali i besplatne minute za razgovore i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju.

Naknada za Morava 1 postpejd paket, koji sadrži 100 minuta i 100 SMS poruka kao i 0,25 GB interneta u nacionalnom saobraćaju, iznosi 699 dinara mesečno, a ko se odluči za ovu tarifu bez uređaja, očekuje ga još povoljnija naknada u iznosu od 499 dinara.

Morava 2 postpejd paket sadrži 200 minuta i 200 SMS poruka kao i 0,5 GB interneta u nacionalnom saobraćaju. Naknada za ovaj paket je 1.049 dinara, dok će, u slučaju zaključenja ugovorne obaveze bez kupovine mobilnog telefona, iznositi samo 649 dinara.

Mesečna naknada za paket Morava 3 je 1.499 dinara, odnosno 849 dinara za sve one koji se opredele za ovu tarifu, bez kupovine mobilnog aparata. Paket sadrži 300 minuta i 300 SMS poruka kao i 1GB interneta u nacionalnom saobraćaju.


Tarifa Omorika 1 nudi neograničen broj minuta za razgovore u nacionalnom saobraćaju, neograničen SMS i 3GB interneta u nacionalnom saobraćaju i 100 m:tel minuta koji se mogu koristiti za sve odlazne i dolazne pozive iz m:tel mreže Crne Gore i Bosne i Hercegovine ka mobilnim i fiksnim mrežama u m:tel CG, m:tel BH i ka mobilnoj mreži m:tel Austrija. m:tel minuti važe i za pozive iz Srbije ka m:tel mrežama u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Austriji.

Omorika 2, takođe, nudi neograničene minute za razgovore u nacionalnom saobraćaju i neograničen SMS, ali i 6 GB interneta u nacionalnom saobraćaju i 200 m:tel minuta. Mesečna naknada za Omorika 2 tarifu iznosi 2.999 dinara, odnosno 1.699 dinara za sve one koji se opredele za ovu tarifu, bez kupovine mobilnog aparata.

Omorika 3, najveći paket iz Omorika grupe, čini 12 GB interneta, 300 m:tel minuta. Naknada za tarifu Omorika 3 iznosi 4.999 dinara, odnosno 2.399 dinara za sve one koji se opredele za ovu tarifu, bez kupovine mobilnog aparata. Naravno, i ova tarifa nudi neograničene minute i SMS u nacionalnom saobraćaju.

Tarifa Soko sadrži neograničene minute za pozive ka svim mrežama u Srbiji, neograničeni SMS i neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju. Takođe, Soko nudi i neograničene m: tel minute za sve odlazne i dolazne pozive iz m:tel mreže Crne Gore i Bosne i Hercegovine ka mobilnim i fiksnim mrežama u m:tel CG, m:tel BH i ka mobilnoj mreži m:tel Austrija. m:tel minuti važe i za pozive iz Srbije ka m:tel mrežama u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Austriji.

Korisnicima Soko tarife je u okviru naknade na raspolaganju i m:tel internet saobraćaj koji mogu neograničeno da koriste dok borave u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, odnosno dok su u m:tel CG i m:tel BH mobilnoj mreži.

Mesečna naknada za paket Soko je 7.999 dinara, odnosno 3.999 dinara za sve one koji se opredele za ovu tarifu, bez kupovine mobilnog aparata.

Kao i do sada, moguće je ostvariti popust na postpejd uz Box paket, popust na uređaj, ili na povoljniju naknadu. Uz novu ugovornu obavezu, bez kupovine uređaja, sada je moguće uštedeti čak i do 4.000 dinara mesečno!

Нема коментара:

Постави коментар