MENI

Serija "Kako vreme prolazi": SVE EPIZODE!

U najuspešnijijoj turskoj seriji iz 2010. godine pratimo dramatične događaje ispletene oko ljubavne prevare koja uništava porodicu Akarsu.


 Na ovom linku pogledajte sve emitovane epizode!


Godina je 1967. Kapetan duge plovidbe Ali Akarsu provodi puno vremena odvojen od svoje porodice. Dok je on na putovanjima, supruga Džemile se brine o kući i njihovo četvoro dece.
Jednog dana Ali se vraća kući i menja život svojoj porodici. Alijevo ponašanje postaje krajnje neobično i na površinu izbija mračna strana njegove ličnosti. Džemile pokušava da pronađe razlog njegovog izmenjenog odnosa prema njoj i u Alijevom džepu otkriva pismo koje je dokaz da Ali ima ljubavnicu. I dok se Džemile razmišlja može li preći preko prevare i oprostiti, Ali se odlučuje za rasturi porodicu birajući mladu ljubavnicu Karolin. Ovaj trenutak je prekretnica za porodicu Akarsu kojoj predstoji dugo i bolno razdoblje ispunjeno traumatičnim sećanjima i nerazjašnjenim odnosima.

Uloge: Erkan Petekaja, Ajča Bingol, Vilma Eles, Jildiz Čari Atiksoj, Mehmet Gurhan
Produkcija: Turska, 2010.

LIKOVI
ALI (Erkan Petekaja) - glava porodice, pomorac. Strog otac koji ne mari mnogo za svoju porodicu i decu, tako da propušta neke njihove najvažnije životne moment. Zaljubljuje se u mladu Holanđanku i nakon otkrića prevera odlučuje se za ljubavnicu..

DŽEMILE (Ajča Bingol) - Alijeva žena. Čvrsta i divna osoba puna ljubavi za svoje četvoro dece. Sama ih je podigla te se uspešno nosi sa velikom odgovornošću. Kada sazna da je suprug vara, Džemilin svet se ruši.No ona mora ostati hrabra radi svoje djece.

KAROLIN (Vilma Eles) - atraktivna Holanđanka. Spremna je da po svaku cenu odvoji Alija od njegove porodice. Voli udobnost i luksuz..

Нема коментара:

Постави коментар