MENI

Ljubavni horoskop za april 2013

Ljubav i zvezde - pa, pogledajte njihov odnos u aprilu 2013. godine * Lepi aspekti Jupitera i Merkura ukazuju da će sredina meseca Blizancima biti veoma povoljna za ljubav * Pojačana energija od Marsa ne štedi Vage u emotivnom smislu * I, gde ste Vi u svemu tome?


OVAN

Mnoštvo planeta u vašem znaku ukazuje na nova poznanstva i uzbudljiva dešavanja u ljubavi. Ovnovi su spremi za nove inicijative i ljubavne romanse. Oni koji su u dužoj vezi mogu razmišljati o zajedničkom životu ili proširenju porodice. Ovnovi koji su slobodni lako mogu da se zaljube preko noći. Pošto je Venera do sredine meseca u vašem znaku, bićete izuzetno privlačni i šarmantni za suprotan pol. U drugom delu meseca postajete rezervisaniji prema osobama sa kojima ste emotivno bliski. Tražićete izvesne garancije u odnosima, a privlačiće vas konkretne i uspešne osobe.

BIK

U prvin nedeljama meseca vi ćete biti emotivno zatvoreniji za bilo kakve kontakte. Nije poželjno da se upuštate u sumnjive veze koje nemaju perspektivnu jer iako ne pokazujete, u ovom periodu ste ranjivi nego inače. Od sredine meseca ulazite u fazu sa brojnim poznanstvima. Mnoge osobe će želeti da budu u vašem društvu, a i vi ćete biti spremniji emotivno da se prepustite u drugom delu meseca. Bikovi koji su u vezi suočavaju se sa prenaglašenim strastima i češćim svađama u odnosu.

BLIZANCI

Lepi aspekti Jupitera i Merkura ukazuju da će sredina meseca biti veoma povoljna za ljubav. Blizanci koji su slobodni mogu očekivati susret koji će im promeniti život. Ako ste u vezi, lako možete doneti odluku o zajedničkom životu. Treba da vodite računa u drugom delu meseca o svojim emocijama, jer ćete postati nesigurni. To može da vas navede da se upuštate u tajne ili paralelne ljubavne veze što nije poželjno .

RAK

Napeta planetarna konstalacija iz Ovna donosi vam nervozu i notoleranciju u odnosu sa partnerom. U toku prve dve nedelje treba da se suzdržite od potencijlanih svađa i raskida. U ovom periodu vi ste skloni negativnih uticajima sa strane, kao što su tenzije na poslu- koje mogu negativno da se odraze na vaš privatni život. Od sredine meseca slobodni Rakovi imaće zanimljiva poznanstva preko prijatelja. Bikovi će vam biti intresantni u drugom delu meseca.

LAV

Planete u devetom polju pogoduju bilo kakvih zajedničkim putovanjima. Takođe, neki Lavovi biće zainteresovani za osobu koja se nalazi u inostranstvu. Razvedeni Lavovi imaće priliku da upoznaju novog partnera. Od sredine meseca imaćete manje strpljenja za ispade voljene osobe. Preko posla ćete upoznavati zanimljive osobe. Privlačiće vas osobe koje su materijalno stabilnije od vas. Jupiter nagoveštava da lako može da vam se udvara prijatelj u znaku Blizanaca ili Strelca. Sa Bikovima možete imati rezervisan ali uzbudljiv odnos.

DEVICA

Bolja pozicija planeta u odnosu na Neptun sredinom apirla ukazuje na poboljšanje komunikacije sa partnerom. Partneru će biti lakše da razume vaš potrebe. Ako ste slobodni drugi deo meseca nagoveštava nova poznanstva kao i moguće romanse na putovanjima. Bikovi i Ribe će vam biti privlačni tokom ovog meseca. Nekim Devicama udvaraće se osoba koja nije iz njihovog grada.

VAGA

Pojačana energija od Marsa ne štedi vas u emotivnom smislu. Prolazite kroz turbuelntan period u kome je teško da napravite kopromise sa partnerom. Voljena osoba može imati nerealne zahteve, a vi nećete biti spremni da trpite. Ako ste u braku treba da budete tolrantni jer ćete imati potrebu burno da reagujete. Slobodne Vage mogu da „padnu“ na inicijativu jedne osobe koja je direktna i samostalna. Bićete veoma zanimljivi suprotnom polu tako da taj šarm možete da iskoristite na razne načine.

ŠKORPIJA

Zbog pritiska Saturn a i Marsa vi ste jako osetljivi i povredljivi. U ovom periodu mnogo toga sa strane utiče na vaše emocije, a neki ljudi nisu sposobni da razumeju emotivna stanja kroz koja prolazite. Sredinom apirla ulazite u povoljniji period za ljubav, kada ćete uživati u pažnji osobe kojoj je stalo do vas. Škorpije koje su u dugogodišnjoj vezi uveliko razmišljaju o braku.

STRELAC

Uranovi aspekti donose vam kratkotrajna poznanstva na neobičan način. Većina Strelčeva sretaće više osoba u isto vreme, mada može da se radi o kratkotrejnim poznanstvima. Ne treba da se zalećete u bilo kakvu vezu već da dopustite da vam vreme pokaže realno stanje stvari. Poslednja nedelja aprila može da vam donese zaljubljivanje.Drugi deo aprila mnogo je povoljniji nego što je bio recimo mart, jer vam se činilo da srećete neodgovarajuće osobe.

JARAC

Napeti aspekti iz Ovna donose vam pojačane svađe i rasprave. Prvih desetak dana meseca ne treba da ulazite u diskusije jer lako može da dođe do raskida odnosa. Kada od sredine meseca planete počnu da ulaze u Bika vi ćete osećati veću emotivnu stabilnost i biti otvoreniji za bilo kakve kontakte. U drugom delu apirla mnogi Jarčevi ostvariće lepa poznanstva na mestima javnog tipa.

VODOLIJA

Vaš oštar jezik zbog planeta u trećem polju biće veoma izazovan za suprotan pol, ali isto tako ponekada možete da preterate sa stavovima i očekivanjima. Vodolije su veoma aktivne u ovom periodu na društvenim mrežama i svim mestima gde je pojačana komunikacija između ljudi. Ako imate dužu vezu biće jako teško da popustite u svojim stavovima jer ste isuviše tvrdoglavi u ovom mesecu. U drugom delu aprila partner može očekivati od vas veće garancije.

RIBE

Od sredine meseca mnoge Ribe probudiće u sebi romantičnu prirodu. Bićete raspoložene za ljubave poruke i bilo kakve otvorenij izjave. Neko lako može da vas osvoji pravim rečima od sredine meseca. Takođe, na kraćem putovanju može da vam se doogdi zanimljivo poznastvo. Ali i u komšiluku. Svakako ćete biti otvoreniji u drugom delu meseca nego inače. Kada Merkur uđe u Ovna imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja ima neko znanje koje vi nemate ili je uspešnija.
Izvor: Press

Нема коментара:

Постави коментар