MENI

VELIKI BRAT: Nevena izbačena zbog fizičkog okršaja sa Sindi!

Tuča se desila pre nekoliko sati, kada je Sindi prokomentarisala da Nevena ima celulit i uštinula je za nogu. Nevena je zatim prvo udarila Sindi, a potom je i počupala. Prema pravilima Velikog brata, fizičko nasilje je strogo zabranjeno i za to sledi kazna izbacivanja iz kuće.




Zbog incidenta sa Sindi, manekenka Nevena Milićević izbačena je iz kuće "Velikog brata". Maja Nikolić i Aneta konstatovale da je manekenka normalno postupila jer je bila isprovocirana, međutim, fizički okršaj produkcija nije tolerisala.

Tokom dogovaranja oko koreografije za pesmu koju su dobili kao zadatak da spreme, Nevena i Sindi se ponovo posvađale.

Sindi je žao što je Nevena iskompleksirana i što ne može, a trudi se, da izađe u novine. - pokušavala je Sindi da isprovocira Nevenu

- Ućuti glupačo, ne mogu više da te slušam - ponavljala je Nevena.

- Kakav je ovo profesionalizam kada ova naređuje šta će da se radi, a pri tom me vređa i priča o mojim ulošcima, prostakuša jedna - Žalila se Sindi kako zbog Nevene ne mogu da odrade probu za zadatak.

- A kako da ne pričam, kada uđem u kupatilo i vidim krvave uloške!

Sindi se verovatno postidela što je manekenka javno to iznela, pa je sve vreme, više puta, ponavaljala "Prostakuša jedna prosta, ja ne mogu da verujem o čemu ona priča", a potom je ustala i iznervirano otišla.

Netrpeljivost između Nevene i Sindi traje od dana kada su ušle u kuću jer je navodno Nevena bila sa bivšim Sindinim dečkom s kojim je modelsica bila u dugogodišnjoj vezi.
(Pulsonline)

Нема коментара:

Постави коментар